Fietsstoeltjes achter

42 resultaten
aanbevolen

42 resultaten

Een uitgebreid aanbod van fietszitjes voor achter

Je koopt fietszitjes voor achterop van verschillende merken. Hierdoor let je niet alleen op wat praktisch is, maar ook op uitstraling en comfort, bijvoorbeeld met schokabsorberende systemen. Maak een keuze uit merken zoals Bobike, Yepp en Urban Iki. De stoeltjes zijn voorzien van voetsteunen waardoor de voeten tegen de spaken beschermd zijn. Let goed op de bevestiging van het stoeltje, waarbij je kan kiezen of je het op de bagagedrager bevestigt of aan de zadelpen.

Fietszitje voor de elektrische fiets

Voor je elektrische fiets koop je een speciaal fietsstoeltje dat je achter op de elektrische fiets bevestigt. Kijk ook eens naar een fietszitje voor achter dat inklapbaar is wanneer je niet altijd met een prominent aanwezig zitje wilt fietsen.

Fietszitjes voor achter bestellen bij wehkamp

Voor een fietszitje voor je baby, peuter of kleuter ben je bij wehkamp aan het juiste adres. Ga er maar eens rustig voor zitten en bekijk alle fietszitjes die we voor je hebben klaargezet, zoals het fietszitje voor achter dat inklapbaar is of het fietszitje dat je voorop plaatst. Plaats jij vandaag nog je bestelling? Dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al wordt bezorgd. Handig, toch?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.