Zwarte kasten

140 Resultaten
Nieuwste collectie

140 Resultaten

Zwarte kasten: een populaire keuze

Op zoek naar een zwarte kast voor de woonkamer, keuken, hal, overloop of slaapkamer? Omdat er veel vraag is naar zwart is er ook veel aanbod. Je hebt dus volop keus! Wat je interieurstijl ook is, er is altijd de prachtige kast in zwart hout, metaal of glas te vinden. Ga je voor een stoere zwarte metalen kast, een moderne open kast in zwart of een landelijke dressoir kast in zwart? Bekijk ons assortiment en vind de perfecte kast voor jou.

Welke kast in zwart zoek jij?

Iedere kast heeft zo zijn eigen gebruiksdoel en plekje in huis. We hebben een prachtige tv kast in zwart, schoenenkasten in zwart en opbergkasten in zwart. Wil je ook graag wat servies of souvenirs tentoonstellen? Ga dan voor een buffetkast of vitrinekast. Als je deze kasten wat te hoog vindt, kun je ook voor een dressoir kast in zwart gaan en hier wat leuke spulletjes op zetten, terwijl de kast zelf je heel veel opbergruimte biedt.

Zwarte kast kopen – waar je op let

Zwart is gemakkelijk te combineren. Het voelt zich namelijk naast iedere kleur thuis. Wel kan zwart een groot contrast geven met andere kleuren. Als je dit niet mooi vindt, is donkerbruin een mooi compromis. Bedenk ook dat zwart door de donkere uitstraling optisch veel ruimte inneemt. In kleinere woonruimtes kunnen zwarte kasten de hele kamer overnemen. Wil je dit voorkomen? Kies dan het beste niet voor een zwarte hoge kast of brede kast, maar voor een zwarte smalle kast of zwarte lage kast, het liefst op hoge pootjes. Een wandkast komt ook een stuk minder massief over dan een gesloten kast. Daarnaast zijn vitrinekasten en kasten zonder deurtjes een goede optie. Een hoogglans zwarte kast zal wat licht weerkaatsen, waardoor het iets minder groot oogt dan een mat zwarte kast. Uiteindelijk zal je persoonlijke voorkeur voor een kast of materiaal natuurlijk de doorslag geven.

Welk materiaal kies je?

Welk materiaal staat mooi in jouw huis? Wat dacht je van een prachtige zwarte metalen kast zoals een locker? Een metalen zwarte kast is industrieel van top tot teen, maar kan het ook goed doen in mix and match en botanische interieurs. De kast in zwart van hout, zoals de vitrinekast, is onmisbaar in de landelijke huishoudens, terwijl een zwarte wandkast een aanwinst is voor Scandinavische en Japandi-interieurs.

De perfecte kast voor jou

Zoals je ziet, zijn er heel veel kasten in zwart om uit te kiezen, zodat er altijd de perfecte zwarte kast voor de woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in huis te vinden is. Ga voor die prachtige open kast in zwart, een zwarte smalle kast of een zwarte lage kast voor je woonkamer. Heb je veel ruimte? Dan is een zwarte hoge kast ook een zeer goede keuze om de ruimte in balans te brengen. Overweeg een unieke metalen zwarte kast voor een industrieel interieur of een kast in zwart hout om een landelijke of donker Scandinavische stijl te complementeren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën