POP top teaser image

Zwarte bureaus

16 Resultaten
Nieuwste collectie

16 Resultaten

Jouw thuiskantoor met een bureau in het zwart

Een modern bureau van zwart metaal is een perfecte toevoeging aan je werkplek in huis. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment bureaus in moderne kleuren en verschillende stijlen. Een computer bureau in het zwart vormt een goede basis voor een hoek in de woon- of slaapkamer. Zo creëer je met een klein bureau in het zwart zelfs in een kleine logeerkamer of op een zolderruimte een rustige plek waar je je op je taken focust. Werk je geregeld thuis? Dan is het essentieel om jouw persoonlijke werkruimte in te richten, waar je je terugtrekt en aan een passend bureau van zwart staal van de juiste afmetingen alle rust hebt om te werken.

De voordelen van een thuiswerkplek

Werken aan de keukentafel of bij het geluid van de televisie waar de kinderen naar kijken is niet ideaal. Vooral wanneer je af en toe vergaderingen op afstand moet bijwonen of simpelweg alle aandacht bij je taken moet houden, heb je behoefte aan een echte werkplek aan een goed bureau. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een zwart bureau met lades of een klein zwart bureau dat overal past, beschik je over de ideale werkruimte.

Een computer bureau in het zwart in iedere stijl

In een landelijk ingericht huis is het mooi om een bureau van zwart hout neer te zetten, eventueel een design bureau met zwarte poten en een werkblad van natuurlijk hout. Zo valt je bureau niet uit de toon en ga je prettig aan het werk. Ga je liever voor een strak ontworpen design bureau van zwart hout? Ook dat vind je in onze webshop, in een veelheid aan soorten en prijsklassen. Een zwart bureau plaats je discreet in de hoek van een kamer. Scherm je werkplek eventueel extra af met een mooi bijpassend kamerscherm. Denk ook aan een comfortabele bureaustoel voor een goede werkhouding. Zo voorkom je nek- en rugklachten.

Creatief inrichten met een bureau van zwart staal

Werk je slechts incidenteel vanuit huis? Kies dan voor een voordelig klein bureau van zwart metaal. Een dergelijk bureau gebruik je (wanneer je hem tijdelijk niet als werkplek nodig hebt) ook prima als plantentafel. Ook is een inklapbaar bureau in industrieel zwart een mooie oplossing voor degenen die af en toe snel een thuiswerkplek willen inrichten. Tip: denk als je een bureau in huis plaatst aan de noodzaak om een stopcontact en eventueel een werklamp dicht bij het bureau beschikbaar te hebben. Zo werk je altijd prettig.

Makkelijk shoppen voor jouw kantoor aan huis

In onze uitgebreide webshop vind je alles wat nodig is om jouw werkplek aan huis voordelig en volledig in te richten. Zo bestel je zaken als een zwart bureau met lades (of een klein zwart bureau), een bureaulamp, een bureaustoel en zelfs een fijne laptop bij ons in één keer. Wij zorgen ervoor dat je je nieuwe aankopen snel in huis hebt. Betaal je liever achteraf? Dat is bij wehkamp geen probleem.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help