Merken

Neutral

Een allergie of een gevoelige huid mag geen belemmering zijn in het verzorgen van de huid of het wassen van kleren. Neutral heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die het risico o ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Neutral

Zowel jong als oud gaan voor een gezond lijf. Je wilt graag controle over de conditie over je huid en een merk als Neutral sluit daar perfect op aan. Neutral is afkomstig uit Denemarken en richt zich specifiek op mensen met een gevoelige huid. De milde artikelen geven je huid de verzorging die het nodig heeft. Zo heb je geen last van huidirritaties, jeuk of andere klachten. Ideaal voor dagelijks gebruik. Stap met een gerust gevoel onder de douche of neem eenvoudig mee tijdens een korte of lange vakantie.

Neutral bij wehkamp

Op onze site geniet je van een veelzijdig Neutral-assortiment voor zowel jong als oud. Maak de keuze uit gezichtsreiniger, wasmiddel, huidolie, shampoo en nog veel meer. Neutral bevat geen kleurstoffen en parfums en veroorzaakt dus geen huidirritatie. Alles voor persoonlijke verzorging van jouw lichaam en hygiëne in huis is verkrijgbaar op onze site. Zoals bijvoorbeeld de parfumvrije gezichtsverzorgingsproducten.

Parfumvrij wasmiddel

Ben je niet tevreden over de wasmiddelen die je gebruikt vanwege irritaties die dat met zich meebrengt? Neutral heeft waspoeder en vloeibaar wasmiddel dat goed van pas komt bij mensen die gevoelig zijn voor of last hebben van een huidallergie. Ook voor de was van je baby is deze parfumvrije wasmiddel zeer geschikt. Zo stop je dus probleemloos al je kleding in de wasmachine, zonder bang te hoeven zijn voor jeuk of andere huidirritaties.

Verzorging voor de allerkleinsten

Neutral is er niet alleen voor volwassenen en kinderen, maar juist ook voor de allerkleinsten. Neem daarom ook een kijkje bij ons assortiment Neutral baby assortiment.