Jurken & rokken

Een allergie of een gevoelige huid mag geen belemmering zijn in het verzorgen van de huid, of het wassen van kleren. Neutral heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten geen toevoegingen. Van wasmiddel tot Face Cream en van babydoekjes tot badolie. Neutral is mild en geschikt voor alle huidtypen en leeftijden.

Neutral

Zowel jong als oud gaan voor een gezond lijf. Je wilt graag controle over de conditie over je huid en een merk als Neutral sluit daar perfect op aan. Neutral is afkomstig uit Denemarken en richt zich specifiek op mensen met een gevoelige huid. De milde artikelen op het gebied van lichaamsverzorging geven je huid de verzorging die het nodig heeft. Zo heb je geen last van huidirritaties, jeuk of andere klachten. Ideaal voor dagelijks gebruik. Stap met een gerust gevoel onder de douche of neem eenvoudig mee tijdens een korte of lange vakantie.

Neutral bij wehkamp

Op onze site geniet je van een veelzijdig Neutral-assortiment voor zowel jong als oud. Maak de keuze uit gezichtsreiniger, afwasmiddel, huidolie, shampoo en nog veel meer. Neutral bezit geen kleurstoffen en parfums en veroorzaakt dus geen huidirritatie. Alles voor persoonlijke verzorging van jouw lichaam en hygiëne in huis is verkrijgbaar op onze site.

Parfumvrije waspoeder

Ben je niet tevreden over de wasmiddelen die je gebruikt vanwege irritaties die dat met zich meebrengt? Neutral heeft eveneens waspoeder dat goed van pas komt bij mensen die gevoelig zijn voor of last hebben van een huidallergie. Zo stop je dus probleemloos al je kleding in de wasmachine, zonder bang te hoeven zijn voor jeuk of andere huidirritaties.

Verzorging voor de allerkleinsten

Neutral is er niet alleen voor volwassenen en kinderen, maar juist ook voor de allerkleinsten. Neem daarom ook een kijkje bij ons assortiment Neutral verzorging voor jouw baby'tje. Babydoekjes bijvoorbeeld zijn ideaal voor de gevoelige babyhuid.

Koop Neutral online bij wehkamp met behulp van onze slimme navigatiemogelijkheden. Doe je aankoop vóór 23:59 uur en ontvang je bestelling morgen al in huis. Wij verzenden altijd gratis vanaf 20.-.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.