Neutral wasmiddelen

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Neutral wasmiddel – zacht voor je kleding en zacht voor het milieu

Een garderobe gevuld met schone, frisse was? Dat is geen droom maar werkelijkheid met Neutral wasmiddel! Wasmiddel van Neutral is pH-neutraal en parfum- en kleurstofvrij. Je biedt je kleding – en dus ook jezelf – alleen het beste van het allerbeste. Waarom is Neutral vloeibaar wasmiddel en waspoeder zo populair en waar heb je de keuze uit?

De kracht van Neutral

Neutral staat bekend om zijn vezeldiepe werking. Dankzij deze grondige reiniging rekent het wasmiddel af met lastige vlekken, waardoor jouw kleding altijd stralend uit de wasmachine komt. Doordat er geen bleekmiddel aan toegevoegd is en het middel ook op lage wastemperaturen zijn werk uitstekend uitvoert, is Neutral niet alleen zacht voor je kleding, maar ook voor het milieu.

PH-neutraal wasmiddel voor al je kleding

Het wasmiddel van Neutral is beschikbaar voor al je kleding. Zo heb je de keus uit witwasmiddel, maar natuurlijk vind je in ons assortiment ook Neutral color wasmiddel. Je wilt immers je gekleurde kleding zo lang mogelijk laten stralen! Je kunt Neutral wasmiddel poeder kiezen of voor Neutral vloeibaar wasmiddel in kleur gaan. Alles is mogelijk. Neutral produceert pH-neutraal wasmiddel dat hypoallergeen is, aangezien er geen parfum, bleekmiddel of kleurstoffen aan toegevoegd zijn. Met Neutral verklein je de kans op huidirritaties en het ontwikkelen van parfumallergieën. Je geniet dus van 100% comfort wanneer je je favoriete kleding draagt!

Scoor de beste prijs voor je wasmiddel van Neutral

Aan goed wasmiddel ben je al snel een vermogen kwijt, zeker als je een groot huishouden hebt. Gelukkig trakteren wij je met regelmaat op een Neutral wasverzachter en Neutral wasmiddel aanbieding. Zo koop jij je favoriete Neutral vloeibaar wasmiddel en Neutral wasmiddel poeder voor de allerbeste prijs!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.