Wenkbrauwgel

Heb jij grove wenkbrauwen die nog wel eens uit model willen springen? Probeer dan eens een wenkbrauwgel! Maar ook voor wenkbrauwen die wel wat meer op de voorgrond zouden mogen treden hebben wij wat voor je! Breng een wenkbrauwmascara aan om je gezicht wat meer uitdrukking mee te geven.

27 Resultaten
Aanbevolen

27 Resultaten

Wenkbrauwgel

Veel vrouwen vergeten het verzorgen van de wenkbrauwen. Dit terwijl goed verzorgende wenkbrauwen het gezicht veel expressie geven. Met wenkbrauwgel krijgt je gezicht snel een prachtige blik.

Bij wehkamp zijn verschillende varianten wenkbrauwgel verkrijgbaar. Zo koop je bij ons diverse kleuren wenkbrauwmascara’s, diverse kleuren wenkbrauwverf en diverse varianten wenkbrauwgel. Bij wehkamp zijn mascara’s te vinden van verschillende merken zoals Maybelline, L’Oréal Paris en Bourjois. De unieke formule van de wenkbrauwmascara geeft je wenkbrauwen volume en een natuurlijke kleur. De wenkbrauwmascara is eenvoudig aan te brengen met het borsteltje. Wenkbrauwverf is verkrijgbaar van Swiss en Solligne. Het is een alternatief voor mascara en de kleur houdt zes weken vast, loopt niet uit en is niet uitveegbaar. Met bijvoorbeeld de wenkbrauwgel van John van G, worden de wenkbrauwen eenvoudig in vorm gebracht met het borsteltje.

Vele varianten

Naast de dagelijkse varianten wenkbrauwgel, hebben wij ook bijzondere soorten. Zo verkopen wij watervaste wenkbrauwverf, die tot wel zes weken de kleur behoudt. Door het gebruik van deze verf, heb je geen last van uitlopende wenkbrauwen en kun je al je dagelijkse activiteiten blijven beoefenen zonder dat je zorgen hoeft te maken over uitlopende wenkbrauwen.

Bij wehkamp vind je ook wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder in het assortiment. Wenkbrauwpotlood is de eenvoudige oplossing om de wenkbrauwen meer kleur te geven, met behulp van een dun potloodje. Door het gebruik van wenkbrauwpoeder laat je je wenkbrauwen nog meer zien. Wenkbrauwpoeder is binnen enkele seconden aan te brengen.

Hoe te gebruiken?

Wenkbrauwgel is eenvoudig aan te brengen met het meegeleverde borsteltje. Het idee is om tegen de richting van de wenkbrauwen in te borstelen. Je begint dus niet bij je neus maar bij het einde van je wenkbrauw. Eigenlijk borstel je dus tegen de richting in, hierdoor krijgen je wenkbrauwen een mooie structuur. Wanneer de gel is opgedroogd breng je nog iets gel aan door in de goede richting te borstelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help