Wenkbrauwpoeder

Vallen jouw wenkbrauwen wat weg in je gezicht? Door een wenkbrauwpoeder aan te brengen, laat je je wenkbrauwen meer opvallen en krijgt je gezicht meer uitdrukking. Daarnaast hebben we ook wenkbrauwshape kits voor je, zodat je de poeder makkelijk kan aanbrengen. Ontdek ons complete aanbod wenkbrauwpoeder hier!

6 Resultaten
Aanbevolen

6 Resultaten

Wenkbrauwpoeder

Vallen jouw wenkbrauwen niet op of vallen ze weg in je gezicht? Dit is eenvoudig op te lossen met behulp van wenkbrauwpoeder.

Voordat je de wenkbrauwpoeder aanbrengt, kun je het beste je wenkbrauwen een goede vorm geven. Dit kun je doen door te epileren of te harsen. Een goede vorm wenkbrauw doet al heel veel met je gezicht. Met behulp van wenkbrauwpoeder, laat je je wenkbrauwen nog meer zien. Je laat je wenkbrauwen meer opvallen en je gezicht krijgt meer uitdrukking. Wenkbrauwpoeder is snel aan te brengen, je creëert binnen enkele seconden strakke en verzorgende wenkbrauwen.

Vele soorten

Wenkbrauwen zijn bepalend voor de uitstraling van je gezicht. Het is daarom van groot belang dat je een goede teint koopt, die past bij de kleur van je gezicht. Wij hebben een groot aanbod waarbij zeker ook een goede variant zit, die past bij jouw huidskleur en haarkleur. Het aanbrengen van de poeder is zeer eenvoudig. Wij hebben een speciale wenkbrauw kit, waar diverse sjablonen in zitten die passen bij je wenkbrauwen. Zo teken je eenvoudig prachtige wenkbrauwen die perfect passen bij je gezicht.

Ruim aanbod

Wehkamp heeft een ruim aanbod wenkbrauwpoeder. Merken als Rimmel, John van G, Bourjois en Swiss zijn bij ons verkrijgbaar. Het ene product is in een kit verkrijgbaar, de andere als losse kleur. Ons assortiment bevat vele kleuren, zodat er ook voor jouw gezicht de juiste kleur bij zit. Wenkbrauwpoeder heeft veel effect op je gezicht. Het blijft namelijk goed zitten, waardoor je de hele dag voorzien bent van mooie, gekleurde en goed gevormde wenkbrauwen.

Wenkbrauwpoeder is eenvoudig te bestellen bij wehkamp. Je kunt zelf selecteren op merk of kleur, waardoor de keuze beperkter wordt. Wanneer je vandaag nog besteld, heb je het product morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.