POP top teaser image

Nagellak

Niet alleen je gezicht, ook je nagels kun je mooi opmaken. En dat is zeker het geval met ons aanbod nagellak. Naast gewone nagellak hebben we ook gelnagellak en base- en topcoats voor je. Met eindeloos veel kleuren zoals rode nagellak en keuze uit vele merken weten wij zeker dat jij nagellak vindt die bij jou past!

142 Resultaten
Aanbevolen

142 Resultaten

Nagellak

De mooiste schoonheid is natuurlijke schoonheid. Gun jezelf duurzame nagellak, gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en zonder toevoeging van chemische geur-, kleur- en conserveermiddelen. Alles voor jouw natuurlijke look. Wij hebben meer dan 200 verschillende soorten nagellak voor je in ons assortiment. Daar zit dus ongetwijfeld jouw ideale variant tussen. Heb je een favoriet merk? Dan kun je daar eenvoudig op selecteren. Net als op de kleur, die uiteraard heel belangrijk is als het om nagellak gaat. Zet een vinkje en je ziet meteen de tinten die passen bij jouw huid of outfit. De beste merken vind je bij ons, zoals Essie, L'Oréal, Sally Hansen, Collistar, Max Factor en Maybelline New York. Mocht je een bepaald budget in gedachten hebben, dan verschuif je gewoon de prijsbolletjes totdat ze jouw gewenste prijsrange aangeven. Daarna zie je alleen de nagellak die in jouw prijsklasse valt. Profiteer van onze optimale prijs/kwaliteitverhouding, onze goede service en het snelle en eenvoudige bestelproces van Wehkamp. Veel plezier ermee!

Verschillende soorten nagellak, stickers en removers

Dat nagellak je mooier maakt, wisten de mensen 5.000 jaar geleden ook al. Inmiddels hebben we allerlei manieren uitgevonden om je nagels op te fleuren. Je kunt zelfs kunstnagels nemen en die eventueel lakken om ze mooier en steviger te maken, net zoals je met je eigen nagels doet. Naast gewone nagellak is er bijvoorbeeld ook gelnagellak en er zijn speciale nagelstickers met bijzondere dessins. Wil je de nagellak weer van je vingers of tenen af hebben? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten en merken remover. Je ziet het: wat je ook zoekt, wij hebben het voor je!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën