nagels

Nagellak

Niet alleen je gezicht, ook je nagels kun je mooi opmaken. En dat is zeker het geval met ons aanbod nagellak. Naast gewone nagellak hebben we ook gelnagellak en base- en topcoats voor je. Met eindeloo ...

334 resultatensorteren op
hoogste korting

Nagels

Nagels zeggen veel over je totale gezondheid. Logisch dus dat je optimaal inzet op handverzorging voor jezelf. Je nagels geef je graag goede verzorging, want ze laten jou nog meer schitteren dan je al deed. Bij wehkamp is er een veelzijdig aanbod aan nagelartikelen die je nagels optimaal verzorgen en voorzien van de mooiste lak. Hierdoor verschijn je met nog meer zelfvertrouwen op je werk, een feestje, verjaardag of bruiloft.

Nagels bij wehkamp

Bij wehkamp geniet je van een veelzijdig aanbod nagelartikelen. Kies bijvoorbeeld uit een geschenksets voor nagels, nagellak, nagellakremover, vijltjes, scharen en vele andere items. Alles dat nodig is om je nagels er mooi te laten uitzien is verkrijgbaar op onze site. Regelmatig profiteer je in onze uitverkoop van aantrekkelijke kortingen op nagelartikelen.

Diverse nagelmerken

Nagelartikelen zijn er van verschillende topmerken. Chanel, Alessandro, Dior en Revlon zijn enkele merken die je aantreft op onze site. Wat voor merk je voorkeur ook heeft, alles is van topkwaliteit en biedt perfecte verzorging aan je nagels. Filter eenvoudig op waar je naar op zoek bent.

Soorten en kleuren nagellak

De nagellak die je koopt bij wehkamp is er in uiteenlopende soorten. Kies onder meer uit basecoat, gelnagellak en topcoat. Verder is ook het kleurenaanbod enorm: blauw, bruin, goud, ivoor, kaki en vele andere tinten.

Nagels bestellen bij wehkamp doe je met behulp van de slimme navigatiemogelijkheden. Plaats je order vóór 23:59 uur en ontvang je aankoop morgen al in huis. Betalen doe je altijd in een beveiligde online omgeving. Wij verzenden je aankoop gratis vanaf totaalbedragen van 20.-. Voor support neem je contact op met webcare.