Play-Doh klei

Lekker kleien, dat vindt elk kind leuk! De naam van het merk Play-Doh is afgeleid van play-dough, wat speeldeeg betekent. Met Play-Doh kunnen kinderen naar hartelust uren kleien. En ouders mogen natuurlijk ook meedoen! Klei een konijn, huis of poppetje. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met de klei van Play-Doh. Bestel het nu online en wij komen het razendsnel bij je thuisbezorgen!

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Speeldeeg in alle kleuren van de regenboog

Klei is populair bij kinderen van verschillende leeftijden. Zelfs kinderen van 2 jaar kunnen al kennismaken met dit leuke knutselmateriaal. Op deze pagina vind je klei van het bekende merk Play-Doh. De naam van deze boetseerklei is afgeleid van play-dough, ook wel speeldeeg in het Nederlands. Play-Doh is heerlijk zachte klei die goed kneedbaar is. De zachtheid, kneedbaarheid en allerlei vrolijke kleurtjes maken de klei erg populair.

Wat ga je maken?

Het leuke aan Play Doh klei is dat de creativiteit eindeloos gestimuleerd wordt. Als ouder is het bovendien erg leuk om te zien wat je kinderen bedenken om te maken. Beginnen ze met het kneden van kleine balletjes? Of worden het lange spaghettisliertjes? Koop verschillende Play Doh klei potjes met leuke vormpjes erbij, zodat ze allerlei kleuren klei kunnen uitproberen, of kies voor de Play Doh keuken en laat je kind de meest fantastische pizza's creëren. De Play Doh snoepfabriek bestaat uit een snoepmachine en kleine potjes klei. Door de bovenkant van de snoepfabriek te vullen met Play Doh klei en vervolgens aan de hendel te draaien, komen er allerlei snoepjes in verschillende kleuren en vormen uit de fabriek. Je kind zal het fantastisch vinden.

Welke klei set van Play-Doh gaat het worden?

Sushi Set, Popcorn party, Wheels Cement Mixer, Gesmolten Kaas Speelset; er zijn zo ontzettend veel verschillende sets met klei van Play-Doh. De kans is groot dat je bij het zien van al deze producten ook zin krijgt om aan de slag te gaan met klei. De producten van Play-Doh zijn daarom ook ideaal om gezellig samen met je kind mee te knutselen.

Heel veel speelgoed om je kids te vermaken

Regenachtige dagen in het vooruitzicht en heb je steeds minder ideeën om je kinderen te vermaken? Of wil je graag de creativiteit van je kind wat meer stimuleren, zodat er minder om schermtijd gevraagd wordt? Bestel dan een Play Doh kleiset en je kinderen kunnen weer lekker creatief aan de slag! Naast de klei van Play Doh verkoopt wehkamp trouwens nog veel meer speelgoed, bijvoorbeeld buitenspeelgoed of bouwspeelgoed. Je hoeft bovendien niet lang te wachten op je Play Doh kleiset of ander speelgoed voor buiten of binnen, want bij wehkamp wordt het morgen al bij je je thuis bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help