POP top teaser image

Koko Noko kleding

Het Nederlandse kinderkledingmerk Koko Noko laat zich inspireren door de avontuurlijke kokosnoot die zich laat meevoeren op water en wortel schiet waar hij terechtkomt. Koko Noko maakt kleding voor zulke kleine avontuurlijke wereldburgers. Ben jij ook lekker avontuurlijk ingesteld? Bekijk onze collectie.

134 Resultaten
Aanbevolen

134 Resultaten

Koko Noko

Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar unieke kleding voor je kinderen. Doorsnee merken sla je over, je leeft immers geen doorsnee leven. Je kinderen staan aan het begin van hun wereldreis die het leven heet en je ondersteunt ze graag hierin. De mindset van Koko Noko sluit hier helemaal bij aan.

De gehele garderobe

In onze collecties van Koko Noko vind je kleding voor zowat de gehele garderobe van je kindje. Koop warme truien en broeken, frisse T-shirts, shorts en jurkjes en stevige broeken. De kleding voelt zacht op de huid en zit heerlijk, ook voor de allerkleinsten. De ontwerpers zijn gek op afwijkende patronen en kleuren. De klanten die je voorgingen, beoordelen de kleding van Koko Noko als uitstekend.

Voor de allerkleinsten

De kleding van Koko Noko is leverbaar in de maten 56 tot en met 128. Dat betekent dat je je kindje van baby tot de vroege basisschooljaren kan kleden met dit fantastische merk. Koko Noko is er voor jongens en meiden. Bekijk bijvoorbeeld onze collectie

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën