Vriezers

Bekijk ons ruime aanbod vrieskasten en vrieskisten van topmerken als Bosch, Liebherr en Siemens. Tip: bij vriezers met No frost technologie ontstaat geen rijpvorming en ijsafzetting. Het grote voordeel is dat je de vriezer niet handmatig hoeft te ontdooien.

41 resultaten
aanbevolen

41 resultaten

Vriezer

Al je voedingswaren die uit het vriesvak komen of die je pas over een tijdje wilt gebruiken, wil je natuurlijk goed bevroren bewaren. Daar zorgt je vriezer voor. Het verschil tussen de tientallen varianten die wij voor je hebben is groot. Zowel in afmetingen als inhoud en aanvullende technologische snufjes. Bedenk daarom van tevoren goed welke eigenschappen je nieuwe vriezer minmaal moet hebben, dan kom je vanzelf uit bij het model dat het beste past bij jou. Gerenommeerde merken als Whirlpool, Siemens, White Knight, Liebherr, Miele en Bosch staan voor je klaar. Qua energiezuinigheid doen ze het eigenlijk allemaal goed, want er valt alleen maar te kiezen uit vriezers die energieklasse A+, A++ of zelfs A+++ hebben. Prima toch? De inhoud wisselt wel sterk. Zo zijn er exemplaren die meer dan 200 liter inhoud hebben, maar je kunt ook een vriezer kiezen met minder dan 140 liter inhoud. Alles draait om jouw wensen!

Kies je model vriezer: bar, kast, tafel of kist

Een barmodel is een kleine vriezer waar ongeveer 30 liter in past. De volgende in grootte is het tafelmodel. Deze kun je dankzij zijn afmetingen zo onder het aanrecht schuiven als daar nog ruimte voor is. Wil je nog meer inhoud, dan kies je voor een kastmodel. In dat geval kun je vertrouwen op veel vriesladen op elkaar. De vriezer met de meeste inhoud is het kistmodel, waarbij je aan de bovenkant een klep hebt waarmee je hem open doet. Heb je een hekel aan het periodieke ontdooien dat nodig is om je vriezer in goede conditie te houden en ijsvorming tegen te gaan? Kies dan een exemplaar met NoFrost-technologie. Dan is ontdooien niet meer nodig.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.