Tosti-apparaten

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Tosti apparaten

Tosti's zijn een heerlijke optie voor de lunch of als tussendoortje. Bovendien zijn er verschillende tostigerechten, waardoor je het afwisselend houdt en zo gezond maakt als je wilt. Je zou bijna zeggen dat geen enkel huishouden zonder een goed tosti ijzer kan! Voor je overgaat tot aankoop, vertellen we je graag wat meer over deze apparaten, zodat jij het beste tosti ijzer in huis haalt.

Alleen tosti's of ook andere lekkernijen maken?

Bij ons vind je verschillende tosti makers, contactgrills en broodroosters. Als je graag zo nu en dan poffertjes of panini’s maakt, zul je op zoek moeten naar een tafel tosti ijzer dat je die mogelijkheden biedt. Let daarom op de platen van de tosti ijzers. Een tosti maker heeft in veel gevallen een plaat met driehoekige vormen, waardoor je er enkel tosti’s mee maakt. Ga je voor een apparaat met verwisselbare platen, dan is er opeens een stuk meer mogelijk. Wat je allemaal met het apparaat maakt, is afhankelijk van de platen die je bijgeleverd krijgt en de platen die je los koopt, maar vaak gaat het om poffertjesplaten, wafelplaten en grillplaten. Met een tosti grill kun je zelfs gourmetten! Voor dat laatste verkopen wij ook een contactgrill.

Verwisselbare platen? Dan is schoonmaken en eitje!

Ga je voor een apparaat met één ijzer? Dan is dit ijzer in de regel niet te verwisselen, waardoor je de plaat dus ook niet los kunt halen om hem makkelijk schoon te maken. In dit geval ben je altijd aangewezen op een vochtige doek om het tosti ijzer te reinigen. Als je kiest voor een apparaat met verwisselbare platen, doe je de platen gewoon in de afwas. In veel gevallen kunnen ze zelfs in de vaatwasser. Dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker!

Naar welke maat ben je op zoek?

Hoe groot het apparaat moet zijn, is ten eerste afhankelijk van het brood dat je wilt gebruiken om tosti’s mee te maken. In veel gevallen zijn de vormen van tosti-ijzers aan de kleine kant, waardoor je de korstjes van je brood af moet snijden om het passend te maken. Vind je dit een bezwaar, kies dan een ijzer met iets grotere vormen. Daarnaast is het fijn als je allemaal tegelijkertijd van je lunch geniet. Wil je hele gezin tosti’s eten? Ga dan voor een familie tosti apparaat, zodat je vier tosti’s op het ijzer kwijt kan.

Wat is je budget?

Hoewel je graag het beste van het beste in huis haalt, telt wanneer je een tosti ijzer kopen wilt ook de prijs mee. Deze kan per apparaat flink verschillen. Toch zul je voor een simpel ijzer vaak niet al te veel kwijt zijn. Heb je graag veel mogelijkheden, wil je een extra groot apparaat of heb je je oog op een apparaat van een wat duurder merk laten vallen? Dan ben je wat meer geld kwijt. Gelukkig is er bij ons regelmatig een tosti ijzer in de aanbieding. Bekijk maar eens je mogelijkheden!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.