Hoeden-header

Verschillende hoeden voor iedere stijl

Durf jij een statement te maken met een hoed? Niet iedereen wil namelijk zo'n stijlvol exemplaar dragen. En eerlijk is eerlijk, niet iedere hoed zal iedereen staan. Toch is de hoed een van de mode accessoires die je outfit naar een hoger niveau kan tillen. Er zijn bijzonder veel verschillende soorten om je hoed uit te kiezen. We vertellen je er graag meer over.

Verschillende soorten hoeden

De hoed is een accessoire die zowel heren, dames als kinderen past. De hoed is in eindeloos veel verschillende soorten verkrijgbaar. We bespreken er nu enkele die prachtig te combineren zijn met diverse stijlen kleding.

  • bucket hat
  • cowboyhoed
  • wollen hoed

Bucket hats

Dit model hoed kennen we wellicht beter onder de naam vissershoedje. Het vissershoedje was vroeger vooral bedoeld om je hoofd tegen de zon te beschermen, bijvoorbeeld tijdens het vissen. Tegenwoordig is het vooral een trendy accessoire. Bucket hats koop je tegenwoordig in eindeloos veel kleuren en materialen, zowel voor dames, heren als kinderen. Kijk bijvoorbeeld eens naar een vissershoed van leer of met een printje. Het model van het hoedje past bij iedere kledingstijl, het zijn vooral de kleur en de print van het hoedje die je op je outfit afstemt.

Bucket hats

Cowboyhoed

Dit model hoed heeft zijn bekendheid gekregen door de cowboys. Nog altijd omarmen veel mensen deze westernstijl, vaak ook in combinatie met cowboylaarzen. Cowboyhoeden zijn van veel verschillende materialen verkrijgbaar, van vilt en stro tot aan leer.

Wollen hoed

De wollen hoed is niet alleen stijlvol, maar biedt ook bijzonder veel comfort. Daarom is het een heerlijk model om tijdens koudere dagen te dragen. De hoed van wol is overigens ook niet speciaal een hoed voor dames. Heren komen namelijk bijzonder gedistingeerd voor de dag met een hoed van wol. Een hoed van wol is in verschillende stijlen en kleuren verkrijgbaar, geheel om af te stemmen op je kleding en stemming.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help