Lippenbalsem

Heb je vaak last van droge lippen? Verzorg of voorkom dit met een lippenbalsem of –crème! Naast neutrale lipverzorging hebben we zelfs lipverzorging met een kleurtje voor je! Ontdek ons complete aanbod lipverzorging hier en sta vanaf nu elke dag op met mooie, verzorgde lippen.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Lipverzorging

Heb jij vaak last van droge en schrale lippen? Door invloeden van buitenaf kunnen je lippen beschadigd raken. Om dit te voorkomen, hebben wij een compleet aanbod aan lipverzorging voor jou. Wij hebben merken zoals The Body Shop, Maybelline Babylips en Labello in ons assortiment. Ga vanaf nu met verzorgde lippen de deur uit!

Wat doen lippenbalsems?

Wij hebben verschillende soorten lipverzorging, waardoor het soms lastig te kiezen is welke lipverzorging het beste bij jouw lippen past. Niet iedereen wil namelijk dezelfde lipverzorging. Wij hebben daarom onder andere lippenbalsems die je beschadigde lippen herstellen, lippenbalsems die je lippen hydrateren en lippenbalsems met een kleurtje.

Welke lipverzorging past bij mij?

Wil je graag dat jouw gesprongen lippen weer zacht worden? Dan zijn de Maybelline Babylips lippenbalsems iets voor jou. Deze lippenbalsems verzorgen en verzachten je lippen. Wil je graag wat afwisseling? Babylips is er in verschillende kleuren. Wil je graag een unieke lippenbalsem die duurzaam is geproduceerd? Kies dan voor The Body Shop. Deze lippenbalsems bevatten geen siliconen en Ethanol en zijn op de natuur geïnspireerd. Of wil je graag een lippenbalsem die tevens je lippen een kleurtje geeft? Ga dan voor Labello. Labello maakt je lippen zijdezacht en is te verkrijgen in verschillende kleuren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help