Magic drops

Hoe gebruik je de Magic Drops van Collistar?

Wil je graag een mooie teint creëren? Gebruik dan de Magic Drops van Collistar. Deze zelfbruiner geeft een snel, mooi en egaal resultaat. Doordat de Magic Drops super makkelijk aan te brengen zijn, hoef je niet bang te zijn voor een vlekkerige of onnatuurlijke look.

Wat zijn de Magic Drops van Collistar?

De Magic Drops van Collistar zijn druppeltjes die je binnen de kortste keren een mooie teint bezorgen. De zelfbruiner is makkelijk in gebruik én trekt super snel in. Zo zie je (dankzij de innovatieve zelfbruinende molecuul) na een uurtje al resultaat. Het grootste voordeel van de Magic Drops is dat je snel en eenvoudig een egale en natuurlijke look creëert.

Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken en zegt ook de zonnebank vaarwel! Doordat aan de Magic Drops walnootdopextract en vitamine E is toegevoegd, hebben de druppeltjes tevens een hydraterend en anti-aging effect.

Wat zijn de Magic Drops van Collistar?

Hoe gebruik je de Collistar Magic Drops?

Voordat je de Magic Drops van Collistar gebruikt, raden we je aan om je gezicht te scrubben. Zo krijg je een egaal effect. Wil je je huid nog extra beschermen tegen de zon? Gebruik dan de Collistar Protective Drops. Hier zit SPF 50 in.

Vervolgens zijn er twee manieren waarop je de druppeltjes gebruikt. Zo kun je de Magic Drops direct op je huid aanbrengen of eerst vermengen met je dag- of nachtcrème. Als je de druppeltjes mengt met een crème verdeel je de zelfbruiner beter en is het resultaat net wat subtieler. Breng de Magic Drops aan op je gezicht, hals en decolleté. Je hebt slechts enkele druppeltjes nodig. Laat de druppeltjes intrekken en check je teint.

Tip: was je handen na het aanbrengen van de Magic Drops. Zo voorkom je dat je handen ook een teint krijgen.

Hoe vaak gebruik je de Magic Drops?

Om de gewenste teint te krijgen, breng je de Magic Drops van Collistar meerdere keren achter elkaar aan. Wacht telkens even een uurtje totdat de druppeltjes goed zijn ingewerkt. Zodra je blij bent met je mooie, bruine look hoef je de teint alleen nog maar bij te houden. Dit doe je door de Magic Drops twee tot drie keer per week aan te brengen. Gebruik eventueel een sponsje om de zelfbruiner netjes te verdelen. Wil je de zelfbruiner weer verwijderen? Scrub deze er dan af of verwijder de Magic Drops met behulp van wat kokosolie en warm water. Een andere optie is om geduld te hebben. Na enkele dagen is het effect vanzelf minder.

Meer inspiratie?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help