Wasmiddelen

Wasmiddel zorgt ervoor dat je was weer stralend schoon wordt en heerlijk ruikt. Wasmiddel van merken als Robijn en Neutral zorgen ervoor dat je wasgoed weer lekker fris en schoon uit de wasmachine komt. Je vindt de wasmiddelen hier, bij wehkamp.

126 Resultaten
Aanbevolen

126 Resultaten

Wasmiddelen

Een van de producten die onmisbaar is in elk huishouden, is wasmiddel. Wasmiddel helpt met het krachtig reinigen van textiel en kleding en laat je was weer heerlijk ruiken. Bij wehkamp heb je keuze uitverschillende merken zoals Robijn wasmiddel, Arial wasmiddel, Lenor wasmiddel, Neutral wasmiddel en Omo wasmiddel.

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten wasmiddel, zoals vloeibaar wasmiddel, wasmiddelcapsueles en waspoeder.

Vind je het belangrijk dat het wasmiddel parfumvrij is? Kies dan voor de Neutral parfumvrij wasmiddel en andere Neutral producten. Deze producten bevatten 0% parfum en 0% kleurstof wat ideaal is voor de gevoelige huid.

Wasmiddel kopen

Koop jouw wasmiddel online en kies uit handige voordeelverpakkingen. Deze worden bij je thuisgebracht zodat je niet meer met je zware wasmiddelen over straat hoeft. Daarnaast hebben we regelmatig wasmiddel aanbiedingen en wasmiddel acties waarbij je flink bespaart!

Wasmiddel voor baby's

Voor baby’s is het belangrijk dat de was zorgvuldig wordt gedaan. Een baby heeft namelijk een kwetsbare huid en kan door verkeerd wasmiddel al geïrriteerd worden. Let daarom goed op welk wasmiddel je koopt. Zo kun je een wasmiddel gebruiken dat speciaal is ontwikkeld voor baby’s of een wasmiddel dat geschikt is voor de gevoelige huid (pH-huidneutraal). Ook al ruikt wasverzachter erg lekker, voor de was van je baby moet je voorzichtig zijn met wasverzachters. In sommige wasverzachters zitten geur- en kleurstoffen die de huid van je baby irriteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.