Robijn wasmiddelen

53 Resultaten
Nieuwste collectie

53 Resultaten

Robijn wasmiddelen voor een stralend resultaat

Hoe was jij je delicate en gekleurde kleding? En je witte en zwarte was? Robijn biedt specifieke en doeltreffende wasmiddelen voor alle wasbeurten. Denk bijvoorbeeld aan wascapsules voor je donkere kleding. Wil jij je kleurrijke kleren mooi houden met een Robijn vloeibaar wasmiddel? Kijk dan eens naar het extra geconcentreerde Robijn wasmiddel Color met Color Serum. Deze vernieuwde fles Robijn Klein en Krachtig gaat tachtig wasbeurten mee. Zo blijven jouw gele bloesjes en mintgroene broeken in topconditie. Surf door onze shop, laat je ogen glijden over de diverse wasmiddelen en maak je weloverwogen keuze. Robijn wasmiddel in grootverpakking kan ook. Hoe handig is dat?

Robijn wast wit en zwart wasgoed met White en Black Serum

Wil je een Robijn wasmiddel voor wit wasgoed of een Robijn wasmiddel voor zwart wasgoed? Geef je de voorkeur aan een Robijn vloeibaar wasmiddel voor je witte was? Witte kleding blijft stralend wit met Robijn Klein & Krachtig. Dit extra geconcentreerde product met White Serum is vriendelijk voor het milieu en geeft jouw witte was een weldadige en frisse geur. Op zoek naar een ander Robijn wasmiddel om wit ook echt wit te houden? Bekijk die royale fles voor 180 wasbeurten met Care Serum en toegevoegde witversterkers. Robijn heeft ook diverse oplossingen voor je zwarte kleding. Geniet langer van je favoriete zwarte pantalons en zwarte T-shirts met de Robijn Black Velvet wascapsules. Wist je dat Robijn ook een Black Velvet wasverzachter in het assortiment heeft? Heb je liever een vloeibaar Robijn wasmiddel om zwart echt zwart te houden? Ga dan voor een fles Robijn Black Velvet met Black Serum.

Robijn wasmiddel Color voor gekleurd wasgoed: welke geur kies jij?

Hoe vind jij die nostalgische geur van Zwitsal? Ben je fan? Ga dan voor een fles Robijn Zwitsal wasmiddel. Zo trekt deze overbekende geur in jouw gekleurde en bonte wasgoed. Goed om te weten: dit product is geschikt voor alle bonte en gekleurde wasjes op 15, 30, 40 en 60 graden. Wil je een geparfumeerd wasmiddel? Dan is Robijn wasmiddel Pink Sensation ideaal. Dit product is eveneens te gebruiken voor je gekleurde en bonte wasgoed en bevat een weldadig bloemenparfum. Ga voor die zomerse geur! Of wil je een luxueuze geurencombinatie van lavendel met eucalyptus? Kijk in dat geval even naar het vernieuwde Spa Sensation wasmiddel met essentiële oliën van deze twee frisse geuren. Een andere klassieker is Robijn Klein & Krachtig Morgenfris. Schaf ook de Robijn Morgenfris wasverzachter aan voor het allerbeste effect. Geniet van alle geuren die Robijn voor jou in flessen stopt. Heb je onze Robijn geurboosters en Robijn droogtrommeldoekjes al ontdekt?

Maak gebruik van onze charmante kortingen

Wil je zo'n wasmiddel van Robijn in de aanbieding? Prima plan! We raden je aan om onze shop vaker te bezoeken. We hebben namelijk regelmatig aangename kortingen. Of je nu op zoek bent naar een Robijn wasmiddel in grootverpakking of een enkele fles Robijn Zwitsal wasmiddel; gun jezelf het plezier van stralend schoon wasgoed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.