Schoonmaakmiddelen

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Maak je huis spic en span met onze schoonmaakmiddelen

Niets is fijner dan een huis dat spic en span is. Haal je emmer met sop dus maar tevoorschijn, want met de schoonmaakmiddelen uit onze webshop wil jij direct aan de slag! Van desinfecterende schoonmaakmiddelen tot aan allesreiniger, afwasmiddelen, afstoffers en vaatwastabletten: wij hebben alles op voorraad. Neem de tijd om het aanbod te bekijken of stel direct de zoekfilter in. Zo vind je snel en eenvoudig schoonmaakmiddelen van de merken die je het liefst gebruikt of de producten met de laagste prijs. Wij hebben het hele jaar door namelijk scherpe acties, waardoor je je favo producten koopt met enorme kortingen. Ideaal als je een grote schoonmaak op de planning hebt staan of graag een voorraad aanlegt.

Heerlijk fris en schoon

In onze webshop vind je schoonmaakmiddelen van merken zoals Cif, Dreft, Mr Proper, Glorix, Sun en Swiffer. Zo zijn de Mr Proper allesreiniger doekjes een echte klassieker die niet mogen ontbreken in huis. Met deze handige doekjes maak je alle oppervlaktes grondig schoon. Ook het chloor schoonmaakmiddel is zo’n must-have. Met een beetje chloor laat jij het toilet blinken als nooit te voren. Ga je liever voor natuurlijke schoonmaakmiddelen? Dan is een citronella schoonmaakmiddel ideaal om te verdunnen met water. Een citronella schoonmaakmiddel ruikt heerlijk fris en je hebt er maar weinig nodig om toch het hele huis van onder naar boven aan te kunnen pakken. Tip: draai meteen een wasje met een van de wasmiddelen uit onze webshop.

Geef bacteriën geen kans

Met een antibacterieel schoonmaakmiddel geef je bacteriën geen kans om te overleven in jouw huis. Onder andere de desinfecterende schoonmaakmiddelen van CIF zijn een echte aanrader. Met de desinfect & shine spray en doekjes desinfecteer jij super snel en eenvoudig. Daarnaast zorg je dat alles er weer stralend en netjes uitziet. Super handig als je kleine kids hebt! Houd de spray bij de hand om bijvoorbeeld de eettafel, deurklinken en het toilet te desinfecteren. De multifunctionele doekjes zijn ideaal voor onderweg of om op de werkvloer te gebruiken. Zo kun je op een subtiele en snelle wijze je bureau, laptop, telefoon of andere veelgebruikte voorwerpen desinfecteren. Mocht je het schoonmaakvirus helemaal te pakken hebben, bekijk dan even onze onderhoudsproducten. Hiermee zet je je meubels weer strak in de lak.

Vandaag besteld, morgen in huis

Jeuken jouw handen om aan de slag te gaan met chloor, antibacterieel schoonmaakmiddel en multifunctionele doekjes? Plaats je bestelling dan direct! Wij bezorgen je pakket de volgende werkdag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.