Warmtepompdrogers

De warmtepompdroger is de zuinigste variant binnen het segment wasdrogers en is een aangename aanvulling bij jouw wasmachine. Door warmtpomptechnologie maakt de droger gebruik van beschikbare warmte. Hierdoor hoeft de droger niet steeds bij te verwarmen, waarmee je veel energie(kosten) bespaart, wat ook beter is voor het milieu!

47 resultaten
aanbevolen

47 resultaten

Warmtepompdrogers

Warmtepompdrogers zijn de zuinigste variant wasdrogers. Door warmtepomptechnologie maakt de droger gebruik van beschikbare warmte. Hierdoor hoeft hij niet steeds bij te verwarmen, waarmee je veel energie(kosten) bespaart, wat natuurlijk ook beter is voor het milieu! Dat is mooi meegenomen als je een droger zoekt en nog niet zeker weet welke type je moet kiezen. In principe gaat het je vooral om het feit dat je wasgoed droog wordt zonder dat je daarvoor alles hoeft op te hangen aan de droogmolen of waslijn. Lekker praktisch, want je bent er minder tijd mee kwijt en je hoeft niet bang te zijn voor regen. Bij ons vind je warmtepompdrogers van gerenommeerde merken als Siemens, Miele, Bosch, Samsung, AEG, Whirlpool en LG. Het is aan jou om te bepalen welke het beste past bij jouw was- en woonsituatie. De diverse specificaties zijn gelukkig makkelijk te vergelijken. Je kunt natuurlijk vertrouwen op de beste prijs/kwaliteitverhouding bij wehkamp.nl, dus wat dat betreft zit je altijd goed!

Warmtepompdrogers zijn nog vrij nieuw

Hoe een droger werkt, weet je vast wel: de nog vochtige was draait rond in de trommel terwijl er warme lucht doorheen geblazen wordt. Warmtepompdrogers zijn een vrij nieuwe variant op de markt. Ze werken ongeveer hetzelfde als de condensdrogers die het vocht opvangen in een bak. Maar ze hebben een extra specialiteit. Warmtepompdrogers kunnen namelijk warmte uit de omgevingslucht halen. Dat is de reden dat ze zuiniger zijn dan gewone condensdrogers. Kies jouw ideale droger op basis van de energieklasse, maximale belading in kilo’s, diameter van de vulopening en het aantal jaar garantie dat je krijgt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.