Kledingstomers

Met een kledingstomer in huis, hoef je je kleding minder vaak naar de stomerij te brengen. Met een kledingstomer verwijder je snel en eenvoudig de kreuken uit je kleding. We hebben kledingstomers op een verrijdbare hanger voor je of kledingstomers die je in de hand houdt. Een echte musthave is de LG Styler kledingstomer, exclusief bij wehkamp.nl!

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Kledingstomers

De kledingstomer is de uitkomst wanneer je geen zin hebt om te strijken of gewoonweg geen tijd hebt om het strijkijzer erbij te pakken. De kledingstomers van onder andere LG, Philips en Princess maken jouw kleding vrij van kreuken, doden bacteriën en het bespaart tijd. Bij ons kan je terecht voor diverse kledingstomers, van handstomers tot aan een volledige kledingstomer waar je meerdere stukken kleding in op kunt hangen.

De voordelen van kledingstomers

Kledingstomers hebben een korte opwarmtijd (gemiddeld ongeveer een minuut), zijn snel en eenvoudig in gebruik en zijn multifunctioneel. De kledingstomers kunnen zowel voor kleding gebruikt worden en ingezet worden als stoomreiniger voor meubels, want dankzij de hete stoom worden 99,9% van de bacteriën gedood. Een kledingstomer is ideaal als je ’s ochtends een blouse uit de kast pakt die vol blijkt te zitten met kreukels, maar je geen tijd hebt om de blouse te strijken. Of je draagt geregeld een colbert die je met regelmaat op wil frissen, maar niet elke keer naar de stomerij wil brengen. Ook dan bieden onze kledingstomers de uitkomst. Je vult het waterreservoir, laat de kledingstomer opwarmen en hij is direct klaar voor gebruik.

De LG Styler kledingstomer

Wil jij graag de creme de la creme van de kledingstomers? Dan is de LG Styler kledingstomer perfect voor jou! In de LG Styler kledingstomer passen per sessie maximaal 3 kledingstukken en 1 broek en een sessie duurt minimaal 20 minuten. Na het reinigen zijn jouw kledingstukken weer (hygiënisch) opgefrist en gedroogd. Het is zelfs mogelijk om vouwen in jouw pantalons te laten persen, voor de chique look. Kortom: de LG Styler kledingstomer bespaart jouw niet alleen veel ritjes naar de stomerij, maar bespaart ook op de kosten die jij normaal gesproken moet maken wanneer jij geregeld je kleding naar de stomerij moet brengen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.