Luchtafvoerdrogers

Wil je je was snel droog hebben, nadat je deze uit de wasmachine hebt gehaald? Dan is een luchtafvoerdroger wat jij zoekt. Een luchtafvoerdroger blaast warme lucht door de trommel en voert de lucht weer af via een stang. Simpel, maar doeltreffend. Ontdek ons complete aanbod luchtafvoerdrogers en bestel de jouwe vandaag nog! Dan bezorgen wij ‘m snel bij je thuis.

3 resultaten
nieuwste collectie

3 resultaten

Luchtafvoerdroger

Als je op zoek bent naar een droger, omdat je het zonde van je tijd vindt om elke keer je vochtige wasgoed te moeten ophangen, dan hebben wij verschillende typen wasdrogers voor je om uit te kiezen. Een luchtafvoerdroger is voor jou een goede keuze als je een relatief voordelig model wilt. We maken het nog eenvoudiger voor je als je een beperkt budget hebt, want je kunt heel eenvoudig selecteren op prijs bij wehkamp.nl. Whirlpool, Beko en Miele zijn bekende merken als het om luchtafvoerdrogers gaat. Die vind je dan ook in ons assortiment. Kies je voor een Whirlpool met 6th Sense technologie, dan wordt je wasgoed sneller en efficiënter droog, terwijl het ook nog eens langer mooi blijft. Sensoren in de luchtafvoerdroger meten continu hoe vochtig de was nog is. Daar wordt de temperatuur en droogtijd op aangepast. Deze manier van optimaal met energie omgaan komt goed van pas. Luchtafvoerdrogers staan namelijk niet bekend om hun energiezuinigheid. Daarom is het fijn dat je op deze manier alsnog aan energiebesparing doet!

De werking van een luchtafvoerdroger

Eigenlijk is dit type droger het simpelst qua werking. Je wasgoed draait rond in de trommel en ondertussen wordt er warme lucht doorheen geblazen. De vochtige lucht die dit oplevert, wordt door een flexibele slang naar buiten afgevoerd. Het grote voordeel van deze methode is dat je was snel droog is. Zoals gezegd kost het wel meer energie dan bij andere drogersoorten. De maximale belading die de luchtafvoerdrogers in ons assortiment hebben is meestal 6 of 7 kilo. De vulopening is ongeveer 36 tot 40 cm groot. Er zijn nog meer specificaties waar je op kunt selecteren, dus je vindt vanzelf jouw ideale model.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.