Kruimelzuigers

Hij is klein, je hoeft niet met snoeren te slepen en je hebt ‘m snel bij de hand: de kruimelzuiger. Handig voor het kleinere werk. Een kruimelzuiger van AEG of Black+Decker is ideaal om de trap, de tafel, de bank of de auto even snel van kruimels en stof te ontdoen. Een echte musthave is de Dyson V6 mattress 2-in-1 kruimelzuiger, om je matras te reinigen.

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Kruimeldief

Hij is klein, je hoeft niet met snoeren te slepen en je hebt ‘m snel bij de hand: de kruimelzuiger, ook wel bekend als kruimeldief. Handig voor het kleinere werk, zoals die broodkruimeltjes die in bed achterbleven na dat moederdagontbijt op bed. Of het zanderige spoor dat je kind of hond maakte van de achterdeur tot op de bank. Een kruimelzuiger van een topmerk als Dyson of kruimeldief van Black+Decker is ideaal om de trap, de tafel, de bank of de auto even snel van kruimels en stof te ontdoen. Bij ons kun je kiezen uit verschillende modellen, zodat er vast en zeker eentje tussen zit die helemaal past bij jouw situatie. Kies op je gemak de beste kruimelzuiger of -dief voor jou en vertrouw op een ideale prijs/kwaliteitverhouding, want daarvoor kun je terecht bij wehkamp.nl

Zo kies je een geschikte kruimelzuiger of -dief

Er zijn verschillende criteria die je kunt gebruiken om te bepalen welke kruimelzuiger of -dief voor jou het best is. Uiteraard is je budget daarbij belangrijk. Daarom kun je bij ons de prijsrange selecteren die je in gedachten hebt. Verder is het voltage van belang als je verzekerd wilt zijn van genoeg zuigkracht. Als de accu helemaal vol is, kan de kruimelzuiger of -dief een aantal minuten zijn werk doen. Dit loopt uiteen van 7,5 minuut tot en met 30 minuten. Wil je een kruimelzuiger of -dief waar je niet alleen droog vuil mee kunt opzuigen, maar ook nattigheid? Uiteraard hebben we die ook in ons assortiment. Door een vinkje te zetten zie je precies welke. Of heb je toch liever een normale stofzuiger? Ook stofzuigers bieden wij ruimschoots in ons assortiment. Succes met de keuze!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.