Condensdrogers

Geen zin meer om elke keer je was op te hangen om te drogen, als deze uit de wasmachine komt? Bekijk dan eens onze condensdrogers uit ons segment wasdrogers. Je stopt je vochtige was in de condensdroger, waarna er warme lucht door de trommel wordt geblazen. Het vocht dat uit de was komt wordt in een bakje opgevangen, die handmatig geleegd kan worden. Ontdek snel ons aanbod condensdrogers!

8 resultaten
nieuwste collectie

8 resultaten

Condensdrogers

Als je geen tuin hebt of je wilt je was niet binnen ophangen om te drogen, dan is een condensdroger een ideale oplossing. Je doet gewoon je natte wasgoed erin en het komt er droog weer uit. Bij ons vind je heel veel verschillende typen condensdrogers van topmerken als Siemens, Miele, Bosch, Samsung, AEG, Whirlpool en LG. Vergelijk de diverse specificaties waarop je kunt selecteren met elkaar en zo vind je vanzelf de beste condensdroger voor jouw situatie. Dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van het budget dat je te besteden hebt of misschien heb je bepaalde eisen waaraan je droger echt moet voldoen. Welke van onze condensdrogers je ook kiest, je kunt altijd rekenen op de beste prijs/kwaliteitverhouding bij wehkamp.nl!

Het principe van condensdrogers

Eerst wordt je wasgoed gecentrifugeerd in de wasmachine. Daarna kun je de vochtige was in de condensdroger doen. In deze machine draait de was rond in de trommel terwijl er warme lucht doorheen geblazen wordt. Het vocht (condens) wordt bij condensdrogers opgevangen in een bakje. Een groot voordeel van dit type drogers is dat ze slechts een derde van de energie nodig hebben die luchtafvoerdrogers gebruiken. Dat komt doordat de warmte die gegenereerd wordt ook echt allemaal wordt gebruikt en niet zo snel afgevoerd wordt. Dankzij een sensor voelt je droger precies aan wanneer de was droog is en hij zichzelf dus kan stopzetten. Weet je al welke wensen en eisen je hebt? Kies dan bij ons welk model het beste bij jou past op basis van prijs, merk, energieklasse, antikreukfase, maximale belading, diameter van de vulopening en het aantal jaar garantie dat je krijgt. Veel plezier met je nieuwe apparaat!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.