POP top teaser image

Nieuwe collectie: mode voor heren

De nieuwste collecties en de nieuwste merken zijn allemaal op 1 plek verzameld in deze nieuwe collectie shop. Elke dag wordt deze shop gevuld met de nieuwste herenmode items die binnenkomen op onze website. Nieuwe merken binnen de collectie hebben ook een eigen plek gekregen in de nieuwe collectie shop. Op deze manier blijf je altijd up to date van het nieuwste van het nieuwste.

1186 resultaten
aanbevolen

1186 resultaten

Nieuwe collectie heren

Up to date blijven van de nieuwste collecties en merken op onze site? In onze shop met de Nieuwe collectie wordt wekelijks de nieuwste herenmode verzameld. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte van de nieuwste trends en zie je in één oogopslag de artikelen die net bij ons binnen zijn gekomen.

Nieuwe collecties

Van de nieuwste t-shirts tot jeans of kostuums, in deze shop vind je elke dag onze allernieuwste artikelen. Zo blijf je op de hoogte welke prints dit seizoen hip zijn, welke artikelen je dit seizoen in de kast moet hebben en welke nieuwe merken we recent aan onze collecties hebben toegevoegd. Ben je op zoek naar een jas? Dan vind je in onze nieuwe collectie eenvoudig onze nieuwste jassen voor dit seizoen. Winter of zomer, in onze nieuwe collectie shop je de collecties relevant voor het seizoen.

Nieuwe merken

Het hele jaar door voegen we nieuwe merken toe aan onze collecties. In onze nieuwe collectie shop zijn de merken die we onlangs hebben toegevoegd verzameld. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste merken binnen herenmode bij Wehkamp. Hier vind je bijvoorbeeld de collecties van nieuwe merken zoals Kings of Indigo, McGregor en GAP.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.