POP top teaser image

Matinique mode voor heren

58 Resultaten
Nieuwste collectie

58 Resultaten

Matinique

Matinique is een Deens merk dat is opgericht sinds 1973 door Niels Martinsen. Zijn visie zorgde er voor dat het bedrijf nu een sterk merk is met een duidelijke aanwezigheid in de internationale mannenmode. Het merk creëert hippe kleding van een hoge kwaliteit met een comfortabele fit. Door de 40 jaar ervaring dit het merk Matinique heeft op gebouwd wordt het merk vooral gewaardeerd door de urban man. Dit heeft mede te maken met dat de designers uitsluitend mannen zijn en zeg nou zelf wij kan zich nou beter inleven in wat de man wil dan een man zelf. De collectie is dan ook modern, scherp, functioneel met het oog op een goede kwaliteit, heeft een perfecte fit en gemaakt door echt vakmanschap.

Casual & formal wear

Matinique heeft een zeer diverse collectie. Zo kun je bij het merk terecht voor zowel je casual wear als formal wear. Hierdoor kun je kleding voor twee gelegenheden dragen en speelt het merk in op hun waarden aan functionaliteit. Dit maakt het leven weer een stukje gemakkelijk omdat je nu met dezelfde kleding op de verjaardag van je vriendin kan verschijnen en de volgende dag op je werk.

Lekker sportief

Vaak hoef je een kostuum niet meer aan maar als je je er dan weer eens aan mag wagen, draag je pakt dan vooral lekker sportief. Dit kun je doen door bijvoorbeeld je kostuum te combineren met een paar toffe witte sneakers en een zachte wollen trui of strijkvrij overhemd. Zo loop je er volgens de laatst trends bij.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën