POP top teaser image

Roze gordijnen

23 resultaten
aanbevolen

23 resultaten

Roze gordijnen – praktisch en stijlvol

Ben je erg gesteld op je privacy en wil je inkijk in huis verminderen? Dan is raamdecoratie een echte must. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie, elk met hun eigen voordelen. Wil je raamdecoratie die warm en sfeervol is en ook nog helpt om de warmte in huis te houden, en dus energie te besparen? Dan zijn gordijnen ideaal. Kies bijvoorbeeld voor gordijnen met een roze tint om je inrichting extra stijl te geven. We hebben bij wehkamp een ruim aanbod van diverse gordijnen in roze voor je klaargezet.

Van licht roze tot oud roze gordijnen

Er zijn bijzonder veel verschillende tinten roze. Van de meest uiteenlopende nuances van deze populaire kleur zijn er gordijnen verkrijgbaar. Denk aan oud roze en poederroze gordijnen, maar ook gordijnen in een felle tint behoren tot de mogelijkheden. Op deze pagina kies je gordijnen voor iedere kamer in huis. Wil je de kamer verduisteren, bijvoorbeeld in de slaapkamer, dan kies je voor roze verduisterende gordijnen. Doordat de stof van deze verduisterende gordijnen dikker is, houdt het ook tocht buiten de deur en dat is weer goed voor de energierekening. Wil je wel lichtinval, maar minder inkijk? Dan is de inbetween ideaal.

Een roze gordijn bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp heb je keuze uit een ruim aanbod van roze gordijnen in kant-en-klaar uitvoering. Deze gordijnen hoef je enkel uit de verpakking te halen en op te hangen. Heb je een bijzondere maat nodig of zoek je gordijnen die niet in de standaard kant-en-klaar maten verkrijgbaar zijn? Dan kies je bij wehkamp voor maatwerk. Je kunt zelf de maten opnemen, maar ook gebruikmaken van onze meetservice. Voor kant-en-klaar gordijnen geldt meestal: vandaag besteld, is morgen in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.