POP top teaser image

Witte gordijnen

49 Resultaten
Aanbevolen

49 Resultaten

Witte gordijnen: van verduisterend tot lichtdoorlatend

Wil je gordijnen in gebroken wit? Bepaal eerst of je een verduisterend, een lichtdoorlatend of een inbetween model in gedachten hebt. Of je gaat voor een verduisterend of lichtdoorlatend gordijn hangt af van het licht dat erdoorheen moet schijnen. Een verduisterend model geeft je een donkere ruimte. Wil je overdag de gordijnen dicht, maar wil je wél een lichte kamer? Neem dan een lichtdoorlatend model. Wie niet wil dat mensen naar binnen kijken, kiest inbetween gordijnen.

Meer privacy met verduisterende gordijnen

Met verduisterende gordijnen maak je je kamer donker. Met name voor een slaapkamer is dit aan te raden. Als er weinig tot geen licht binnenkomt, slaap je vaak beter. Deze gordijnen dragen hun steentje bij aan een fijne nachtrust. Gaat je voorkeur uit naar wit en verduisterende gordijnen? Vink de correcte filters aan en bekijk de mogelijkheden. Bedenk dat dikkere stoffen meestal ook een geluiddempende werking hebben.

Witte doorzichtige gordijnen voor meer natuurlijk daglicht

Als je gordijnen ophangt, lijkt een ruimte ineens net wat kleiner. Beperk het verkleinende effect door een lichtdoorlatende stof te kiezen. Er valt genoeg licht naar binnen, ook als je de gordijnen overdag sluit. Overweeg je vitrage in het wit? Vitrage bestaat uit een transparante stof. De mate van inkijk hangt af van de transparantie.

Voorkom ongewenste inkijk met inbetween gordijnen

Met dit type gordijn kijken mensen niet naar binnen, maar kijk je zelf wel gewoon naar buiten. De dikte van de gordijnstof is gemiddeld en zit tussen vitrage en overgordijnen in. Heb je 's avonds wat lampjes aan? Dan kijk je vaak tóch door de inbetween gordijnen heen naar binnen. Voeg witte rolgordijnen of vouwgordijnen toe om dit ongewilde effect tegen te gaan.

Profiteer van onze regelmatige kortingen

We hebben witte gordijnen die kant-en-klaar zijn te bestellen. Kijk nog eens naar de afgeprijsde artikelen, kies je ideale type gordijn en sla je slag.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.