geuren

Lacoste eau de toilette

15 resultatensorteren op
aanbevolen

Lacoste - Homme

Jij bent een sportieve man die graag een balletje slaat op de tennisbaan. Je sportieve uitstraling neem je vervolgens mee naar kantoor door een polo te dragen met je sportieve jasje. Op die polo prijkt dan vast een klein, groen krokodilletje. Want niet alleen via je kleding draag je je sportieve karakter uit, ook via de geuren van Lacoste - Homme.

Sportieve geuren voor hem

De geurlijn Lacoste - Homme past perfect bij de kleding van Lacoste. De lichte, verfijnde geurnoten van Lacoste - Homme doen meteen denken aan een dagje op het tennisveld of de golfbaan. Net als de andere Lacoste-geuren zijn de flacons van Lacoste - Homme versierd met de kenmerkende krokodil. Kies voor de klassieker l’Homme die je iedere dag draagt. Essential eau de toilette is een sportieve geur. En Pour Homme past bij iedere man. Van de l’Homme geur is ook een bijpassende deostick verkrijgbaar. De glazen flacons hebben een inhoud van 50, 75, 100 of 125 milliliter.

Sportieve geuren voor sportieve mannen

De lijn Lacoste - Homme is licht, luchtig en sportief. Het echte mannelijke karakter van de geuren komt vanaf het eerste gebruik meteen naar boven. Draag Lacoste – Homme gerust tijdens het sporten, met een van de Lacoste-herenpolo's bijvoorbeeld. Ook als zakelijke geur of tijdens een date zijn de Lacoste – Homme-geuren goed te dragen. De eau de toilette is lekker licht en blijft lang om je heen hangen.

Morgen al in huis

Weet je al welke Lacoste - Homme het best bij je past? Kies dan je favoriet en bestel deze vandaag nog. Wij staan dan morgen voor de deur met je pakket. En omdat je 20.- of meer besteedt, is de bezorging ook nog eens kosteloos.