POP top teaser image

Marc Jacobs zonnebrillen voor dames

25 resultaten
aanbevolen

25 resultaten

In stijl genieten van de zon met een Marc Jacobs zonnebril voor dames

Iedereen weet dat het voor de ogen niet goed is om veel in de felle zon te kijken. Je wil je ogen dan ook goed beschermen met een zonnebril. Wanneer je oog voor stijl hebt en de mooiste damesmode draagt om goed voor de dag te komen, dan let je ook op de uitstraling die je zonnebril heeft. Immers, accessoires tillen je outfit naar een hoger niveau. Voor de mooiste zonnebrillen moet je zeker eens het aanbod van Marc Jacobs bekijken.

Diverse modellen Marc Jacobs zonnebril

De zonnebrillen van dit merk zijn in de meest uiteenlopende modellen verkrijgbaar. Er is dan ook zeker voor iedere smaak een geschikt exemplaar te vinden. Kijk ook goed naar de vorm van je gezicht om te bepalen welk model je het mooiste staat. Een Marc Jacobs zonnebril die rond is, staat bijvoorbeeld niet mooi bij ronde hoofden maar wel bij een vierkant gezicht met scherpe gelaatstrekken. Verder heb je de keuze uit verschillende kleuren glas. Zo is er een Marc Jacobs zonnebril voor dames in het zwart of met glazen in het groen. Heb je liever een zachtere kleur dan zwart, dan is een Marc Jacobs zonnebril in het bruin misschien wel iets voor jou.

Een Marc Jacobs zonnebril voor dames bij wehkamp bestellen

Dankzij het ruime aanbod slaag je bij wehkamp altijd. Door gebruik te maken van de zoekfilters verkort je de zoekduur aanzienlijk. Selecteer hier de kenmerken waar je bril aan moet voldoen, zoals de kleur en het model van het montuur. Plaats je vandaag nog je bestelling, dan sta je de volgende dag al met je nieuwe zonnebril te shinen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.