POP top teaser image

Komono zonnebrillen voor dames

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Deze zomer kom je in stijl door met een Komono zonnebril voor dames

Komono is een jong Belgisch merk dat zich richt op een minimalistische stijl. Hun zonnebrillen voor mannen en vrouwen zijn te herkennen aan strakke, tijdloze ontwerpen. Bovendien ben je met Komono zonnebrillen voor dames verzekerd van kwaliteit. Ieder Komono bril montuur is vervaardigd uit sterke materialen. Ben jij op zoek naar een stijlvolle zonnebril voor dames van Komono? Bekijk dan snel onze pagina.

Waar let je op bij het kopen van een zonnebril?

Een goede zonnebril geeft je voldoende bescherming tegen uv-straling. Deze bieden niet enkel bescherming voor je ogen, maar ook voor de gevoelige huid rondom je ogen. Om de huid zo goed mogelijk te beschermen, kies je het beste voor grote glazen. Daarnaast moet de zonnebril donker genoeg zijn, zodat je niet met je ogen gaat knijpen wanneer je buiten bent.

Welk montuur kies jij?

Welk montuur bij je past, is voornamelijk afhankelijk van je gezichtsvorm. Vrouwen met een rond gezicht kiezen het beste voor Komono zonnebrillen voor dames met vierkante glazen, zoals de Komono Renee zonnebril. Dames met een vierkant gezicht gaan juist beter voor ronde glazen, zoals de Komono zonnebril Francis. Heb je een ovaal gezicht? Bij jou past iedere zonnebril! Of je nu voor een cateye, een vierkante of een ronde bril gaat, je kunt de plank niet mis slaan. Overweeg ook de kleur van de zonnebril. Ga je voor een zwarte, bruine, beige of een opvallende oranje zonnebril?

Komono in de aanbieding

Dit merk heeft zoveel leuke zonnebrillen, soms is het gewoon moeilijk kiezen. Gelukkig hebben we regelmatig de leukste Komono zonnebril in de sale. Door je product in de sale te kopen, heb je wellicht ruimte over in je budget voor een tweede Komono bril.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.