Kinderbadslippers

Ga je met de kids naar het zwembad, de camping of de sportclub? Dan zijn kinder badslippers een echte must-have. Zo voorkom je dat je kind uitglijdt als de vloer nat is en loop je minder risico op voetschimmel en andere ellende. Je kind ziet er bovendien stylish uit met zijn of haar hippe badslippers aan!

18 Resultaten
Aanbevolen

18 Resultaten

Waarom hebben kinderen badslippers nodig?

Bij het zwembad, op de camping en op de sportclub: in alle gemeenschappelijke ruimtes is het slim om badslippers te dragen. Ook voor kinderen - die graag rennen en gek doen - is dit verstandig. Zo voorkom je pijnlijke valpartijen in de douche. Daarnaast is de kans op voetschimmel, waterwratjes en andere besmettingen kleiner. Het is in dit geval wel belangrijk om de kinder badslippers na elk gebruik even af te spoelen met water. Maak de badslippers bovendien regelmatig schoon met een sopje. Zo zijn de badslippers voor kinderen weer fris en kan jouw kleintje shinen met zijn of haar hippe slippers.

Welke type slippers is het beste voor kinderen?

Sommige kinderen zijn dol op teenslippers, andere kids rocken liever een paar badslippers. In principe geldt dat badslippers beter zijn voor kinderen omdat dit type slipper wat meer support biedt. Door het dikkere bandje krijgt je kind meer ondersteuning tijdens het lopen. Dit is een voordeel als je kind de slippers graag in huis of op de camping draagt. Een ander voordeel is dat je kind sokken kan dragen in de badslippers en hiermee koude voeten voorkomt. Mocht je echt verre afstanden gaan lopen, dan raden we natuurlijk altijd een paar coole sneakers aan. Als je kind de slippers enkel gaat gebruiken onder de douche of in het zwembad, dan voldoen teenslippers ook.

Hoe horen badslippers voor kinderen te zitten?

Kinder badslippers horen niet te strak te zitten. Zo moet je kind voldoende bewegingsvrijheid behouden tijdens het lopen. Ook is het handig als je kind eventueel een paar sokken kan dragen in de badslippers. Koop de badslippers daarom gerust een halve tot een hele maat te groot. Laat je kind vervolgens een rondje lopen (of voorzichtig rennen) op de slippers in huis. Mocht de maat niet goed zijn, dan mag je de badslippers voor kinderen altijd kosteloos retourneren. Al kun je de slippers - mochten ze te groot zijn - natuurlijk ook nog even bewaren. Kinderen en hun voeten groeien namelijk als kool!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Denim Deals
Shop 20% korting

Categorieën

Mijn account
Help