Zwarte eenpersoonsbedden

8 Resultaten
Nieuwste collectie

8 Resultaten

Heerlijk slapen in een eenpersoonsbed in het zwart van wehkamp

Een goede nachtrust is heel belangrijk om de volgende ochtend weer uitgerust aan je dag te beginnen. De basis van een goede nachtrust is een goede matras en een stevig eenpersoonsbed in het zwart. Wij hebben diverse bedden van verschillende afmetingen, zowel in lengte als breedte, die niet alleen heerlijk liggen maar ook nog eens geweldig staan.

Zwarte bedden van verschillende materialen

De ombouw van een eenpersoonsbed 80 x 200 in het zwart kan uit verschillende materialen bestaan. Een eenpersoonsbed van zwart metaal is heel populair. Zo’n eenpersoonsbed van zwart metaal past heel goed in een moderne slaapkamer of een slaapkamer in industriële stijl. Een zwart eenpersoonsbed van hout heeft een warme uitstraling. Hout is een duurzaam materiaal en kleine beschadigingen zijn makkelijk te herstellen. Anders dan een eenpersoonsbed in het zwart metaal moet je een zwart houten bed niet te dicht bij de verwarming zetten, omdat hout kan werken.

Een zee aan opbergruimte in onze zwarte bedden met lades

In een kleine slaapkamer wil je zo efficiënt mogelijk gebruikmaken van de ruimte. Een zwart eenpersoonsbed met lades is hierbij een uitkomst. Zo’n zwart eenpersoonsbed met lades is een prima alternatief voor een kledingkast. Op een kinderslaapkamer staat dit bed prima en je kind kan haar of zijn speelgoed hier makkelijk in kwijt. Kijk ook eens bij onze andere [zwarte kinderbedden](https://www.wehkamp.nl/bedden-matrassen-kinderbedden/zwart/.

Met of zonder hoofdbord?

Zit je graag te lezen of werk je weleens rechtop zittend in je eenpersoonsbed 80 x 200 in het zwart? Een eenpersoonsbed met hoofdbord is een uitkomst om beschadiging van de muur door vettig haar of je kussen te voorkomen. Heb je liever een strakke uitstraling, kies dan voor een eenpersoonsbed zonder hoofdbord in het zwart.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.