POP top teaser image

Pampers babydoekjes & billendoekjes

Pampers kent tal van billendoekjes voor de allerkleinsten. De doekjes zorgen voor een milde reiniging van de gevoelige babyhuid. Inmiddels zijn ze een onmisbaar hulpje voor iedere ouder van een baby. Koop ze in losse pakjes of leg een klein voorraadje aan met de uiterst voordeligere maandboxen. Bekijk het aanbod Pampers billendoekjes op onze site.

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

Leg een voorraad aan met vochtige doekjes van Pampers

De ultieme tip voor jonge ouders? Zorg dat je altijd voldoende Pampers doekjes op voorraad hebt. Naast dat je namelijk heel veel vochtige doekjes gebruikt als je een baby hebt, zijn deze doekjes super handig om altijd in de buurt te houden. Zowel thuis als onderweg wil de baby nog wel eens een volle luier hebben of zijn handjes en gezichtje volsmeren met koek of zand. In onze webshop koop je boxen met 12, 15 of 18 verpakkingen doekjes. Ideaal als je een flinke voorraad van je favo doekjes wilt aanleggen.

Sensitive, Aqua Pure en Fresh Clean vochtige doekjes

In onze webshop vind je verschillende soorten billendoekjes van Pampers. De Pampers Sensitive billendoekjes zijn extra dik en zacht. Met deze fijne doekjes (die uiteraard geschikt zijn voor de gevoelige huid) maak je de billetjes binnen no-time brandschoon. De Pampers Aqua Pure billendoekjes bestaan voor 99 procent uit water en voor 1 procent uit zachte huidbeschermers. Deze vochtige doekjes zijn vrij van alcohol en parfum, en daardoor ideaal voor de allerkleinsten. Tot slot zijn de Fresh Clean doekjes mild en super fris. Gebruik de doekjes eventueel in combinatie met de luiers van Pampers!

Bestel je billendoekjes van Pampers in de sale

Pamper billendoekjes in de aanbieding scoren doe je door onze website in de gaten te houden. Wij hebben regelmatig goede acties en mooie kortingen. Daarnaast vind je in onze webshop nog veel meer must-haves voor je kleintje zoals verzorgingsproducten en kleding. Ben je bijna door je voorraad doekjes heen? Geen probleem! Wij bezorgen de vochtige doekjes de volgende werkdag al. Bestel dus direct en geniet van onze super snelle levering. Wij leveren bovendien helemaal gratis als je direct voor € 20 of meer bestelt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help