Loopstoelen

9 Resultaten
Aanbevolen

9 Resultaten

kan je kleintje toch zelf op pad. Al trappelend in zijn loopstoeltje beweegt hij zich voort naar alles wat hij interessant vindt. Met onze loopstoeltjes tover je een glimlach op het gezicht van je kindje.

Een loopstoel kopen: waar let je op?

Onze stoelen zijn voorzien van de Europese veiligheidsnorm NEN-EN 1273: 2005. Zo weet je dat de baby loopstoel veilig is. Zonder toezicht laat je je kindje niet in een loopstoeltje spelen. Vanaf een maand of zeven is zo'n stoeltje een leuke toevoeging voor je baby. Hij kan dan zelfstandig zitten, maar hij kan nog niet lopen. Om toch overal te komen, zet hij zich met zijn voetjes af tegen de grond. Een loopstoel baby gebruik je maximaal 20 minuten per dag. Vergeet niet de deuren te sluiten en stopcontacten af te schermen. In zo'n stoel is je kleintje razendsnel! Voordat je het weet, komt hij op plekken die gevaarlijk voor hem of haar zijn. Om je huis babyproof te maken vind je bij ons verschillende artikelen, van plaatjes om stopcontacten mee af te dekken tot raambeveiliging en kastvergrendeling. Jij bent hiermee voorbereid om je kleine avonturier veilig de wereld te laten ontdekken.

Speelgoed voor je kleintje

Je kindje ontdekt de wereld stap voor stap. Deze ontdekkingstocht maakt hij door te spelen. In het begin is een babygym het ideale speelgoed. Er is zo veel om naar te kijken, en ondertussen oefent je baby de motoriek. Is hij of zij wat ouder, dan is een loopstoel een leuke volgende stap. De stoelen hebben niet alleen wieltjes waarmee je kleintje zich kan voortbewegen. Op het blad zitten leuke speeltjes die vaak ook nog geluid maken. Genoeg te zien en te beleven dus!

Ontdek onze merken en kleuren

Smaken verschillen, dat weten wij. Bij onze vind je een loopstoel in roze, maar ook in blauw of andere vrolijke kleuren. Naast de bekende Topmark loopstoel koop je bij ons ook andere merken. Zo hebben wij voor alle kindjes de perfecte stoel.

Voordeel in de loopstoel sale

De kosten die je hebt voor zo'n kleintje lopen hoog op. Denk maar aan luiers, babykleding en speelgoed. Als je dat allemaal bij elkaar optelt, is het een behoorlijk bedrag. Wij weten dat als geen ander. Daarom vind je bij ons altijd aantrekkelijke babyspullen in de sale. Ook onze loopstoelen koop je tegen een vriendelijk prijsje in de sale. Dat scheelt toch weer in je portemonnee.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Fashion Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help