POP top teaser image

Riverdale wonen

Riverdale is niet alleen passie voor stijl maar onderdeel van een leefstijl. Met deze mooie voorjaarscollectie tover jij je huis in een handomdraai om met de mooiste nieuwe meubelen, sierkussen en meer. Lichte tinten en mooie ronde vormen geven het voorjaarsgevoel goed weer. Proef het voorjaar!

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Riverdale

Riverdale begrijpt dat het de kleine dingen zijn die ’t doen. Met de woonaccessoires van dit merk is het heel eenvoudig om je interieur steeds weer net een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter, fris en luchtig in de zomer. Altijd in de nieuwste kleuren en gemaakt van de mooiste materialen. En dan heeft het merk ook nog prachtig servies en bijzondere keukenaccessoires. Snap je nu waarom we trots zijn op onze uitgebreide collectie van Riverdale? Kijk maar eens rond om te zien of er nog iets moois voor jou tussen zit!

Steeds weer nieuwe producten

Eigenlijk mogen we met zijn allen trots zijn op een Nederlands merk als Riverdale dat flink aan de weg timmert. Inmiddels heeft het grote publiek de producten van het merk ook ontdekt en de redenen waarom deze zo bijzonder zijn. Wat Riverdale vooral goed doet is inspelen op de trends en de wisselende seizoenen. Als er in de fashionsector bepaalde kleuren of stijlen in de mode zijn, dan vind je ze ook vast en zeker terug in de nieuwe collectie van Riverdale. Die wordt overigens elk half jaar behoorlijk vernieuwd. Er zijn ongeveer 1200 producten die als basiscollectie dienen en om de zes maanden zijn er 350 nieuwe producten die erbij komen. Wij hebben ze niet allemaal voor je, maar je kunt toch kiezen uit tientallen accessoires en serviesstukken in ons assortiment.

Geef je interieur een opfrisser met Riverdale

Als het tijd is voor een nieuw seizoen, kun je met de producten van Riverdale je interieur moeiteloos aanpassen. Veel plezier met shoppen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help