Watch Dogs Legion Ultimate editie (PlayStation 4), N.v.t.

  UbisoftWatch Dogs Legion Ultimate editie (PlayStation 4)

  49.9989.99je bespaart 40.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  Watch Dogs Legion Ultimate editie (PlayStation 4)

  Watch Dogs: Legion Ultimate editie PS4 In de nabije toekomst gaat Londen haar ondergang tegemoet: het volk wordt onderdrukt door een alziende bewakingsstaat, privélegers beheren de straten en een machtig misdaadsyndicaat heeft het op de zwakken gemunt. Het lot van Londen ligt in jouw handen. Toon je vaardigheden om terug te vechten. Welkom bij het verzet. De open wereld van londen Begeef je in een gigantische open wereld en bezoek een aantal van de bekendste attracties van Londen. Iedereen is speelbaar Ervaar een nooit eerder vertoonde gameplay-innovatie. Iedereen die je tegenkomt kan lid worden van je team en heeft een eigen verhaal, persoonlijkheid en unieke vaardigheden. Hacken is je wapen Gebruik de technische infrastructuur van Londen als wapen. Kaap gewapende gevechtsdrones, zet heimelijke spinrobots in, haal vijanden neer met een Augmented Reality Cloak en nog veel meer. Maak een groep met je vrienden Bundel je krachten online met maximaal drie vrienden. Verken de wereld samen en breng geheel nieuwe coöpmissies en uitdagende endgamecontent tot een goed eind.

  Bouw je verzet op en neem Londen terug met de Ultimate editie, inclusief:
  Fystiek content: Exemplaar van Watch Dogs: Legion.
  Digitale content:
  - De Season Pass
  - Geniet van nieuwe manieren om de game te spelen met de Season Pass:
  Twee grote nieuwe verhaallijnen: Bezoek oude vrienden en ontmoet nieuwe helden in een opwindend verhaal.
  - Speel als vier nieuwe unieke speelbare helden met impactvolle nieuwe vaardigheden.
  - 3 Extra DedSec-missies om je ervaring uit te breiden in Watch Dogs: Legion.
  - De DedSec autoskin om je voertuigen aan te passen, beschikbaar bij de lancering.
  - De originele Watch Dogs-game: de complete editie, beschikbaar bij de lancering. Ervaar de hypegame van 2014 - met de grootste editie ooit! Als Aiden Pearce, een briljante hacker, maak je van Chicago het ultieme wapen in je zoektocht naar wraak. Deze editie van de game bevat de Season Pass, toegang tot een nieuwe game mode, wapens, outfits en missies en de mogelijkheid om te spelen als T-Bone, de legendarische hacker in een gloednieuwe campagne!

  Ultimate pack
  Hack, infiltreer en strijd tot Londen is bevrijd met het Ultimate Pack:
  - Het Urban Jungle Pack bevat drie nieuwe personages: Lynx, Luipaard en Adder, met bijbehorende dierenmaskers en -outfits.
  - Ontvang 4 weken VIP-status om sneller in-game valuta te verdienen.
  - Het London Dissident Pack: ontgrendel drie nieuwe maskers en ga in stijl voorop in de strijd met het 'Sapphire Guard'-masker, het 'Cardboard Cyborg'- masker en het 'Distortion'-masker.

  Next Gen upgrade
  Upgrade naar de PlayStation 5-versie: de PlayStation 4-versie van Watch Dogs Legion op Blu-ray Disc moet in de PlayStation 5-console blijven om je zonder extra kosten toegang te geven tot de digitale PlayStation 5-versie van Watch Dogs Legion, indien deze beschikbaar is.
  Hiervoor zijn een PlayStation 5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.
  lees meer

  Specificaties