POP top teaser image

Philips AVENT fopspenen

29 resultaten
aanbevolen

29 resultaten

Philips Avent fopspenen

Op zoek naar Avent fopspenen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij wehkamp vind je alleen het allerbeste voor jouw baby. De Avent speentjes helpen je baby te kalmeren en troost te bieden, zelfs op de meer uitdagende dagen. De fopspenen zijn BPA-vrij en geschikt voor baby's van alle leeftijden!

Extra luchttoevoer

De Philips Avent fopspenen zijn ontworpen voor een maximale luchtdoorlating, zodat het gevoelige huidje van je kindje kan blijven ademen. Ze zijn er bovendien in verschillende uitvoeringen en bevatten tussen de één tot zes grote luchtgaten. Hoe weet je welke speen het meest geschikt is voor jouw kindje? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. De Avent fopspenen zijn geschikt voor opgroeiende baby's in verschillende leeftijdscategorieën. Dus voor 0-6 maanden, 6-18 maanden en 18 maanden en ouder. Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte speen beschikbaar. Zo wordt de speen voor pasgeborenen met één gaatje aanbevolen voor baby's van 0-6 maanden die borstvoeding krijgen of met de fles worden gevoed. De Avent speen 6 maanden heeft maar liefst zes verschillende luchtgaatjes en is geschikt voor kindjes in de leeftijdscategorie 6-18 maanden.

Glad, transparant en eenvoudig schoon te maken

De speen is sterk, gaat lang mee en vervormt en verkleurt niet na verloop van tijd. Ook zijn ze geur- en smaakvrij. De spenen zijn van siliconen gemaakt en de kleuren kunnen variëren. De spenen zijn meestal per twee verpakt. Je kunt de fopspeen op verschillende manieren reinigen. Gebruik het handige opbergdoosje om de spenen in de magnetron te steriliseren en hygiënisch mee te nemen. Laat 5 minuten afkoelen, giet het water af en de spenen zijn klaar voor gebruik. De Avent fopspeen is ook vaatwasserbestendig. Als je de speen op deze manier reinigt, adviseren wij om ze alleen in een speciaal spenenmandje en het liefst boven in de vaatwasser te plaatsen. Wij adviseren om de fopspeen elke zes weken te vervangen.

Orthodontische en zijdezachte speen

De fopspenen zijn ontworpen met het oog op een gezonde ontwikkeling van de mond van jouw baby. De Avent fopspeen 18m+ heeft een symmetrische vorm die het gehemelte, de tanden en het tandvlees van je kindje respecteert terwijl hij of zij groeit. Het superzachte, flexibele schildje volgt de vorm van de wangen van de baby. Hierdoor ontstaan er minder huidvlekken en minder huidirritatie. Hierdoor zal je kleintje zich een stuk beter voelen en lekker comfortabel kunnen sabbelen. Baby's weten wat ze fijn vinden! Ruim 98% van de baby's accepteert de Ultra Air-fopspenen.

Fijne zachte knuffel bij Avent speen

We verkopen ook de Philips Avent speen knuffel. Dit is een Avent speen met een pluchen knuffeldiertje eraan. We hebben een aap, olifant en zeehond in ons assortiment. Door de verzwaarde pootjes blijft de knuffel dicht tegen de baby aan liggen om een veilig en goed gevoel te geven. De knuffel is eenvoudig van de fopspeen los te maken, waardoor schoonmaken geen probleem is. Daarnaast zorgt de knuffel ervoor dat je niet meer eindeloos naar de fopspeen hoeft te zoeken!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.