POP top teaser image

Speenkoorden

15 Resultaten
Aanbevolen

15 Resultaten

Compleet aanbod aan speenkoorden

Gezinsuitbreiding? We’ve got your back! Bij wehkamp vind je alles wat je nodig hebt als kersverse ouder. Heb je al een speentje in huis gehaald, maar nog geen speenkoord? Dan zit je goed op deze pagina! Hier vind je ons complete aanbod speenkoorden.

Wat is een speenkoord?

Een speenkoord wordt ook wel een speenketting genoemd. Dit is een mooie ketting die je aan de speen van je kleine vastmaakt. Door een speenkoord te gebruiken, raak je de speen minder snel kwijt. Daar komt nog bij dat je het koord vast kunt maken aan de kleding van je kleintje. Hierdoor kan de speen niet meer op de grond vallen.

Heb ik een speenkoord nodig?

De meeste ouders vinden een speenkoord heel handig. Niet alleen omdat een baby speenkoord ervoor zorgt dat je de speen van je kleine minder snel kwijtraakt. Vooral het feit dat een speen niet meer op de grond kan vallen als hier een speenkoord aan vast zit, vinden veel ouders handig. Of jouw baby een speenkoord nodig heeft? Dat bepaal je helemaal zelf! Wij hebben in ieder geval genoeg leuke stoffen en houten speenkoorden in onze shop.

Zachte speenkoorden van stof

Een speenkoord is niet alleen praktisch, maar ook lekker zacht. Dat maakt het accessoire een prima knuffel voor jouw kleintje. En koop je een speenkoord kralen? Dan haal je naast een praktisch hulpmiddel ook prima entertainment in huis. Wij garanderen je dat jouw kleine draak die kralen hartstikke interessant gaat vinden!

Tip: wil je een extra zacht accessoire voor de speen? Bekijk dan onze speendoekjes.

Voor jongens en voor meisjes

In onze shop vind je speenkoord jongen en speenkoord meisjes. Of je nu een blauwe speenkoord wil kopen of meer van de kleuren groen, roze of paars houdt: je slaagt gegarandeerd bij wehkamp.

Shop in onze sale

Je zou je kleintje voor geen goud willen missen, maar wat is een kind toch ontzettend duur... Wij helpen je graag om de kosten van je gezinsuitbreiding zo laag mogelijk te houden. Neem eens een kijkje bij onze sale!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Categorieën

Mijn account
Help