Speendoekjes

43 Resultaten
Aanbevolen

43 Resultaten

Speendoekje voor je baby

Een kleine op komst? Dan moet je van alles in huis halen. Denk hierbij aan meubels voor de babykamer, verzorgingsartikelen voor de kleine, luiers en ga zo maar door. Een item dat veel kersverse ouders vergeten te kopen is een speendoekje. Toch zijn speendoekjes erg handig.

Wat is een speendoekje?

Een speendoekje is een zacht doekje dat je aan de speen van je baby knoopt. Door een speendoekje te gebruiken, raak je de speen van je kleine minder snel kwijt. En dat is wel zo fijn, want zonder speen zijn de meeste baby’s niet blij. Een speendoekje is niet alleen praktisch, maar ook fijn voor de kleine. Speendoekjes zijn namelijk lekker zacht en dienen daarom ook vaak als knuffel. Als je kleine vaak met het speendoekje knuffelt, krijgt deze vanzelf zijn of haar geur. Dit geeft een vertrouwd gevoel.

Zacht knuffeldoekje

Moet jouw nieuwe speendoekje niet alleen praktisch zijn, maar ook lekker zacht voor die kleine? Dan zit je goed bij wehkamp. In onze online shop vind je de zachtste speendoekjes. Bekijk ons grote aanbod speendoekjes en je vindt vanzelf een schattig speendoekje knuffel voor jouw kleine prins of prinses. Het aanbod is zo ruim dat je eigenlijk altijd precies vindt wat je zoekt.

Speendoekjes van Koeka

Tijdens je zwangerschap ben je vast al in aanraking gekomen met het bekende merk Koeka. Dit merk verkoopt diverse babyproducten, waaronder speenkoorden en -doekjes. Een Koeka speendoekje is van hoge kwaliteit en wordt altijd van zacht materiaal gemaakt. Dat kan wafel zijn, maar ook badstof. De doekjes van Koeka worden echt gemaakt met de eindgebruiker in het achterhoofd: jouw allerliefste baby. Ze bieden je kleine dan ook het beste comfort.

Kies jouw favoriete kleur

Of je nu een kleine prins of prinses in huis hebt: wij verkopen het perfecte speendoekje. Voor je kleine prins kun je een speendoekje voor een jongen kopen, zoals een zwart, grijs of blauw speendoekje. Voor je kleine prinses koop je een speendoekje voor een meisje, zoals een roze speendoekje. En vind je deze verdeling ouderwets? Geen probleem! We hebben ook zachte babydoekjes in andere mooie kleuren, zoals groen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help