Scheermesjes voor heren

21 Resultaten
Nieuwste collectie

21 Resultaten

Scheermesjes voor de man van wehkamp: voor het beste scheerresultaat

Er zijn ontzettend veel verschillende scheermesjes voor het mannen lichaam. Je kunt het beste verschillende scheermesjes voor de man uitproberen. Zo kom je erachter wat jouw favoriet is. Wij hebben een goed scheermes voor mannen in verschillende soorten. Je vindt bij ons scheermessen van diverse bekende merken zoals Gilette en Philips, maar ook van minder bekende merken.

Een goed scheermes voor mannen van wehkamp

Hoe meer mesjes, hoe gladder het resultaat. Ga je voor een gladde huid, kies dan voor Gillette scheermesjes voor mannen met minimaal vier of vijf messen. Flexibele scheermessen bewegen makkelijk mee over je huid. Wondjes als gevolg van het scheren zijn verleden tijd! Een ergonomisch ontworpen handvat ligt lekker in je hand zodat je een betere controle hebt en minder makkelijk uitschiet.

Niet alleen voor je gezicht

Tegenwoordig scheren mannen niet alleen hun gezicht. Scheer jij ook andere delen van je lichaam? Met onze scheermesjes voor een mannen lichaam doe je dit veilig en effectief. Een scheermes voor het gezicht is niet bedoeld om andere lichaamsdelen mee te scheren. Het body scheermes voor mannen heeft een ronde kop. Zo zijn ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk te scheren. Het anti-slip handvat maakt scheren onder de douche eenvoudiger. Het overkomt jou niet meer dat je uitschiet omdat je handen nat geworden zijn. Deze mesjes zijn ook geschikt voor de gevoeligste delen van je lichaam.

Bij wehkamp vind je alles wat je nodig hebt bij het scheren

Met een scheermes set voor mannen ben je er nog niet. Combineer de scheermesjes met ons scheerschuim. Dankzij het scheerschuim word je huid vochtiger. Zo glijd je eenvoudig met je scheermes over je huid. Na het scheren verzorg je je huid met aftershave.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help