Gillette scheermesjes

Gillette is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van scheren en zorgt voor het meest gladde en zachte resultaat. Kies de mesjes die het best bij jou passen, of dit nou de luxe scheersystemen zijn of de wegwerpmesjes. Toe aan vervanging van je oude mesjes of op zoek naar een goede scheergel? Gillette biedt ook een ruim assortiment vervangende scheermesjes en gels zodat jij elke ochtend met een gladde huid aan de dag kan beginnen.

28 Resultaten
Aanbevolen

28 Resultaten

Gillette

Denk je aan scheren, dan denk je aan Gillette. Heb je stoppeltjes of ben je eigenlijk al een tijdje toe aan een goede scheerbeurt? Met een groot assortiment scheermesjes van Gillette voor mannen krijg je snel het meest gladde resultaat.

Ruime keuze

Kies uit alle Gillette scheermesjes het systeem wat het beste bij jou past. Bekijk de simpele Gillette Blue wegwerpmesjes, Gillette Mach 3 of ga voor een premium Gillette Fusion ProShield scheersysteem met Flexball technologie. Dit systeem van Gillette beweegt mee met de contouren van je gezicht, waardoor het elk haartje te pakken krijgt.

Breed assortiment

Naast scheermesjes bevat het assortiment van Gillette nog veel meer artikelen. Wanneer je nog sneller en makkelijker wilt scheren, is het zeker de moeite waard om te kijken naar het scheerschuim of de collectie scheergels van Gillette. Breng voor het scheren een gel of schuim van Gillette aan en je ziet een nog gladder resultaat, zonder een geïrriteerde huid.

Compleet aanbod

Je favoriete mesje gevonden? Kies dan een grote navulverpakking van Gillette scheermesjes voor een scherpe prijs. Zo zorg je ervoor dat je nog heel lang gebruik kan maken van de beste mesjes. Ontdek vandaag nog het complete aanbod van Gillette, zodat jij voortaan elke ochtend kan genieten van een gladde, zachte huid.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help