Loungestoelen

40 resultaten
nieuwste collectie

40 resultaten

Het ontspannen kan beginnen met de tuin loungestoelen van Wehkamp

Zodra het weer het toelaat, is het heerlijk om tijd in de tuin door te brengen of op je balkon te zitten. Ben jij een echte tuinier en ben je graag actief bezig in de tuin of zoek je de ontspanning in een boek? Allebei kan natuurlijk ook! We brengen steeds meer tijd in de tuin door. Het wordt dan ook steeds belangrijker om hier net zo comfortabel te zitten als in je woonkamer. Op een lounge stoel voor buiten zit je perfect.

Welke loungestoel past bij jouw stijl?

Binnen heb je een duidelijke eigen stijl. Tegenwoordig drukken steeds meer mensen ook op de buitenomgeving een eigen stempel. Bij Wehkamp hebben we talloze lounge stoelen voor buiten die passen bij een landelijke stijl, zoals een houten loungestoel voor buiten. Zo’n houten stoel is heel neutraal en kan ook met andere stijlen gecombineerd worden. Houd jij van een industrieel interieur? Trek dit door naar je tuin en kies voor een loungestoel in zwart voor buiten. Richt jij je tuin in Ibiza-sferen in? Ga voor een rotan loungestoel in de tuin.

Een lounge fauteuil voor buiten op het balkon

Niet iedereen heeft een ruime tuin. Ook als je slechts een balkonnetje hebt, wil je lekker buiten kunnen zitten. Een kleine loungestoel op het balkon past prima. Wij hebben speciale balkonsets die bestaan uit twee fauteuils en een opbergtafel. In de tafel berg je je tijdschriften of boeken op en er is plek voor een plaid. De tafel is multi-inzetbaar, want als je extra bezoek krijgt, kan je deze ook als krukje gebruiken. Zo tover je jouw kleine balkon om tot een geweldige loungeplek.

Maak ook kennis met de andere tuinmeubels van Wehkamp

Als je toch bezig bent met het inrichten van je terras werp je meteen een blik op onze andere tuinmeubelen. Drink je ’s ochtends graag je kopje koffie bij de eerste zonnestralen? Zo’n handige tuinbank kun je makkelijk kwijt op een zonnig plekje. Wij hebben ook fijne dining sets die heel geschikt zijn om buiten te dineren onder de sterrenhemel. Maak je tuin helemaal af met onze buitenlampen. Wehkamp is er niet alleen voor je interieur binnen. Ook voor je complete buiteninrichting ben je bij ons aan het juiste adres!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.