Hangstoelen

Genieten van het zonnetje vanuit een luie stoel? Dan is een hangstoel voor buiten een echte aanwinst voor je tuin. Wieg jezelf heen en weer met een koud drankje in de hand en een goed boek op schoot. Met deze stoel geniet je van een echt vakantiegevoel vanuit huis.

2 Resultaten
Aanbevolen

2 Resultaten

Waarom kiezen voor een hangstoel buiten?

Het eerste en belangrijkste voordeel is dat deze stoel veel comfort geeft. Net zoals met een hangmat kun je jezelf in deze stoel heen en weer schommelen, terwijl je geniet van het eerste voorjaarszonnetje en fluitende vogeltjes. In één woord: heerlijk!

Hangstoelen staan garant voor een prachtig plaatje in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waardoor er voor iedere tuininrichting een geschikte stoel te vinden is. Rotan geeft een botanische look, terwijl een metalen stoel die aan een ketting hangt juist modern en industrieel oogt. Maak de stoel nog meer naar smaak door er een of twee leuke tuinkussens in te plaatsen.

Hangstoel voor de tuin kopen – waar let je op?

Op zoek naar de perfecte stoel voor in je tuin? Er zijn een aantal zaken waar je op wilt letten. Overweeg allereerst de maat van de stoel. Er zijn kleine stoelen verkrijgbaar, zoals Colombiaanse of macramé hangstoelen. Deze hebben geen ‘schaal’ en wanneer er niemand in zit, nemen ze nauwelijks ruimte in beslag. Een egg hangstoel heeft wel een vaste vorm. Ze zijn wat groter, maar de maat is wel eenvoudiger op te meten. Er zijn ook tweepersoons hangstoelen verkrijgbaar. Deze zijn in de regel 140 cm breed of breder. Ook wil je de uitstraling van de stoel overwegen. Welk model past in jouw tuin? Met zo veel verschillende mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, is er altijd de perfecte stoel voor jouw tuin te vinden.

Hoe hang je een hangstoel op?

Hangstoelen kun je aan het plafond bevestigen van bijvoorbeeld je veranda. Wel is het belangrijk dat het dak hier sterk genoeg voor is. Wanneer je gebruikmaakt van een speciale bevestigingsset voor hangstoelen, weet je zeker dat je de stoel goed vastmaakt. Heb je geen plafond of balk waar je de stoel aan kunt ophangen? Maak dan gebruik van een hangstoelstandaard.

Wil jij ook lekker tot rust komen deze zomer? Neem een kijkje in ons hangstoelassortiment en koop een stoel die niet aan jouw tuin mag ontbreken.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help