Buiten eettafelstoelen

De zon breekt door en het kwik stijgt: de perfecte tijd om nieuwe buiten eettafelstoelen bij wehkamp te bestellen. Dankzij onze veelzijdige collectie aan tuinmeubelen is er voor ieder wat wils. Bovendien bieden wij uitsluitend topmerken van hoge kwaliteit, zoals Allibert, Crespo, Exotan, Hartman en Rivièra Maison. Neem direct een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen.

65 Resultaten
Aanbevolen

65 Resultaten

Buiten eettafelstoelen voor comfort en gemak in de tuin

Bij de keuze voor je favoriete buiten eettafelstoelen speelt het materiaal van de tuinmeubelen een belangrijke rol. Kunststof eettafelstoelen bieden als belangrijkste voordelen dat ze licht van gewicht zijn, in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Aluminium eettafelstoelen zijn roestvrij en sterk, waardoor ze een lange levensduur hebben. Daarnaast hoef je weinig onderhoud te verrichten aan deze buiten eettafelstoelen. Houten eettafelstoelen schitteren door hun natuurlijke uitstraling. Bovendien combineer je de houten eettafelstoelen eenvoudig met andere materialen, zoals een tuintafel van glas of aluminium.

Welke kleur buiten eettafelstoelen kies ik?

Neutrale tinten voor een ingetogen en natuurlijke uitstraling of uitbundige kleuren als oranje en roze? Met de buiten eettafelstoelen in de webshop van wehkamp laat je jouw eigen persoonlijkheid zien op het balkon, het dakterras of de tuin. Selecteer vier of zes van dezelfde kleur buiten eettafelstoelen of denk out-of-the-box met een uitbundige kleurenmix. Door tinten binnen hetzelfde pallet aan kleuren te kiezen, blijft de tuinset zowel kleurrijk als stijlvol. Niet alleen qua kleur, maar ook qua vorm kun je helemaal los gaan met de buiten eettafelstoelen van wehkamp. Of plaats verschillende kleuren tuinkussens op de stoelen voor een bijzondere twist.

Waar moet ik op letten bij buiten eettafelstoelen?

Voordat je nieuwe eettafelstoelen bestelt, bekijk je eerst hoeveel ruimte je beschikbaar hebt ten opzichte van je overige tuinmeubelen. Hoe hoog is je eettafel, en hoeveel centimeter is er beschikbaar zodat de stoelen netjes kunnen aanschuiven? Daarnaast wil je ook voldoende plek overhouden om rond de tuinset te lopen. Bedenk verder hoe je de eettafelstoelen wilt opruimen in de winter. Dek de buiten eettafelstoelen bijvoorbeeld af met een tuinmeubelhoes zodat ze beschermd blijven tegen weer en wind. Met een berging of [opbergbox](https://www.wehkamp.nl/tuininrichting-opbergboxen/ zijn de eettafelstoelen voor buiten droog en schoon. Stoelen die je kunt opstapelen of inklappen nemen daarbij weinig plek in. Kun je niet wachten om met je vrienden en familie in het zonnetje te dineren? Bekijk dan vandaag nog ons assortiment aan buiten eettafelstoelen in de webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën