Loungetafels

25 resultaten
aanbevolen

25 resultaten

Maak jouw tuinset compleet met de lounge tafels van Wehkamp

Vind jij het ook zo fijn om veel tijd buiten door te brengen? De tuin heeft de laatste jaren verschillende functies gekregen. We ontbijten er, spreken af met vrienden of liggen lekker te luieren op de loungeset. Voor elke functie heeft Wehkamp het perfecte tuinmeubel. Maak jouw hoek loungeset compleet met een lounge tafel voor buiten. Je vindt bij ons loungetafels van verschillende merken, waaronder ons eigen vertrouwde Wehkamp Home.

Een hocker voor buiten is flexibel te gebruiken

Een loungetafel zwart is flexibel inzetbaar. Je zet er niet alleen een drankje op. Kom je zitplaatsen tekort? Gebruik je tafel dan als extra zitplaats. Dat zit ook nog eens fijn dankzij het meegeleverde kussen. Wie heeft er nu niet graag een voetenbankje? Geef je voeten rust en gebruik je loungetafel als voetenbank. Wij hebben ook hockers met opbergruimte. Hier kun je bijvoorbeeld een woondeken in bewaren voor als het later op de avond kouder wordt. Door het lichte gewicht zijn de hockers eenvoudig te verplaatsen waardoor je ze op verschillende plekken op het terras neer kunt zetten.

Kies bewust met de duurzame lounge tafels van Wehkamp

Leef jij bewust en probeer jij zoveel mogelijk duurzame keuzes te maken? Wij helpen je een handje met onze collectie duurzame tuinmeubelen. Ga voor een tuin voetenbank van acaciahout. Dit is een van de sterkste en meest duurzame houtsoorten, waardoor je voetenbank veel langer meegaat. Je hoeft het hout maar twee keer per jaar schoon te maken met een speciale hardhout reiniger. Na het reinigen behandel je het hout met hardhout olie, waardoor je veroudering voorkomt en het hout beschermt tegen zon en vervuiling. Zo geniet je optimaal van jouw lounge tafel van Wehkamp.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.