TCL TS-7010 Alto 7+ soundbar, Zwart

  TCLTS-7010 Alto 7+ soundbar

  149.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  TCL TS-7010 Alto 7+ soundbar

  TCL's TS7010 soundbar levert vervormingsvrij geluid op elk volumeniveau en voor elke inhoud. Met speciale componenten voor linker- en rechterluidsprekers, in combinatie met de nieuwe afstelling door ervaren audiotechnici, hoor je elk detail met een heldere helderheid. De opstelling van de luidsprekerkanalen bestaat uit 1 tweeter en 1 full range driver aan beide zijden. Deze set geeft zowel richting aan het geluid als extra helderheid door de toegevoegde tweeter.

  De soundbar levert ook een ongeëvenaard geluid in zijn klasse, zonder het gedoe van een gecompliceerde opstelling. Je kan verbinding maken met je TV via een Optische, Audio, (Aux/3.5mm) of HDMI-kabel. Plaats de soundbar eenvoudig onder de TV, of monteer hem aan de muur met de bijgeleverde muurbevestigingskit. De niet-corrosieve voetjes beschermen jouw meubels tegen krassen. Deze soundbar is uitgerust met drie klank modes om geoptimaliseerd geluid te leveren voor Muziek, Films en Nieuws.

  ultieme filmervaring
  Lever superieure kwaliteit surround sound-audio met realistische ruimtelijke aanwijzingen.

  Draadloos muziek streamen
  Stream muziek draadloos vanaf jouw favoriete Bluetooth-apparaat.

  Draadloze subwoofer met extra lage tonen
  Basliefhebbers zullen verliefd worden op deze subwoofer. Ondersteund door draadloze technologie kan je de soundbar gemakkelijk en draadloos uitbreiden naar een surround sound systeem. Geniet van een echte surround sound-ervaring met extra krachtige bas.

  Audiovermogen
  Alle audiokabels worden meegeleverd voor een eenvoudige installatie.

  Flexibele plaatsing
  Of het nu op een TV-standaard, op een tafel of aan de muur is gemonteerd, het product ziet er sensationeel uit en functioneert zonder compromissen.
  lees meer

  Specificaties

  USB-aansluitingBluetoothGarantie