Tennis

Tenniskleding

Tijdens het tennissen moet je grote bewegingen kunnen maken, maar ook goed kunnen wenden en keren. Daarom is het belangrijk dat je kleding goed zit. Wij hebben een ontzettend ruim aanbod tenniskleding ...

324 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tenniskleding

Vroeger, toen Björn Borg nog de beste tennisser ter wereld was (en niet de beste onderbroekenverkoper) moest tenniskleding wit zijn. Dat is al lang niet meer zo. Dat bewijzen merken als adidas Performance, Nike, ASICS en Sjeng Schalken keer op keer. En mocht je nog wel graag witte tenniskleding dragen, dan heb je heel wat stijlvolle artikelen om uit te kiezen. Uiteraard moeten de kleren goed zitten en zorgen voor een goede vochtregulatie tijdens het tennissen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er niet ook nog mooi uit mag zien terwijl je aan het sporten bent. Bij ons vind je tientallen verschillende producten, zodat er vast wel iets tussen zit waar jij je fijn in voelt. Een goed racket, uren training en een goede conditie is alles wat je verder nog nodig hebt. Aan je tenniskleding kan het namelijk niet meer liggen!

Welke tenniskleding past bij jou?

We hebben allerlei manieren voor je om uiteindelijk bij jouw ideale tenniskleding uit te komen. Allereerst vink je aan wat je geslacht is, vervolgens welk soort artikel je zoekt en eventueel of je een favoriet merk hebt. Door een vinkje te zetten bij jouw maat, zie je meteen wat er allemaal beschikbaar is voor jou. En omdat je ook vast wel een voorkeur hebt voor een bepaalde kleur, kun je met één klik de tenniskleding tevoorschijn toveren die past bij jouw smaak en stijl. Tot slot kun je nog een voorselectie maken op basis van je budget. Je ziet het: of je nu een shirt, polo, short, rokje, vest of sweater zoekt voor de tennis: wij hebben het voor je!