Sport & vrije tijd

Dansen & ballet

Draai de perfecte pirouette in de mooiste danskleding en op het beste dansschoentje. Zweef door de lucht in de balletkleding of balletschoenen van het legendarische balletmerk Papillon en voel je als ...

227 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dansen & ballet

Helemaal uit je dak op de laatste urban hits of sierlijk bewegen op klassieke muziek; welke dansvorm je ook kiest, met de juiste kleding en schoenen voor dansen en ballet worden die pirouettes, jumps en spins nog mooier. Goede ballet- en danskleding ziet er niet alleen mooi uit, het laat je vooral vrij om alle denkbare dansbewegingen te oefenen. Zachte, soepele materialen en mooi aansluitende pasvormen geven je alle ruimte die je nodig hebt voor die nieuwe choreografie of je oefeningen aan de barre.

Een complete outfit voor dansen & ballet

Voor kleine ballerina's zijn er mooie roze en zwarte balletpakjes in verschillende modellen. Ze zijn er met en zonder ruches, met spaghettibandjes of met korte mouwtjes. Combineer de pakjes met rokjes van luchtig voile en mooie vestjes. Voor de warming-up zijn er - voor kinderen en volwassenen - onder andere grof gebreide beenwarmers en sweatvesten met capuchon. Deze kleding is ook ideaal tijdens de pauze of na de ballet- of dansles. Goede schoenen zijn onmisbaar voor je ballet- of dansles. De schoenen moeten glad genoeg zijn om mee te kunnen draaien, maar tegelijkertijd stroef genoeg om je voldoende steun te geven bij jumps, jeté's en andere indrukwekkende sprongen. Kies soepele leren balletschoentjes voor je oefeningen aan de barre en kies extra soepele maar toch stevige dance-schoenen voor energieke danslessen.

De mooiste kleding voor dansen en ballet

Bij wehkamp.nl vind je een uitgebreide collectie voor dansen en ballet, van balletpakjes en leggings tot onmisbare accessoires. Er is genoeg te kiezen voor kleine en grote dansliefhebbers. Laat je inspireren door de mooie kleding van het bekende merk Papillon en kies je favoriete outfit.