Waveboards

Je hebt ze vast wel eens gezien, de waveboards van Streetsurfing en Razor. Het wavebord laat je surfen over het asfalt, de natuurlijke vloeiende beweging van het surfen wordt gecombineerd met de bewegingsvrijheid van een skateboard. Je hoeft niet meer af te zetten maar door juist te bewegen duw je jezelf vooruit. Je moet even oefenen maar voor je het weet surf je door de straten!

31 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Waveboards

Eigenlijk is het heel bijzonder om te zien hoe snel waveboards een succes zijn geworden. In 2004 werden ze voor het eerst op de markt gebracht in Amerika en slechts enkele jaren later waren ze ook bij ons niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vooral schoolgaande kinderen kunnen zich uren vermaken met een waveboard. Het mooie aan de boards is dat de wielen onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Daardoor zijn waveboards bijvoorbeeld veel flexibeler in hun bewegingen dan skateboards. Je kunt het beter vergelijken met de techniek van surfen en snowboarden. Lekker wendbaar rijden op straat, scherpe bochten maken en vaart maken dankzij soepele lagers: dat is wat je mag verwachten van de waveboards die wehkamp.nl je te bieden heeft. Bekijk de verschillende modellen en je ziet al snel welke past bij jouw wensen, eisen en budget.

Ook waveboards voor de kleintjes

Zelfs voor kinderen van 4 tot 8 jaar zijn speciale kleine waveboards beschikbaar. Ook zij kunnen dus volop meedoen aan de hype. Uiteraard zijn deze modellen kleiner dan de reguliere versies, zodat ze hun benen minder ver uit elkaar hoeven te doen als ze willen waveboarden. Even die draaiende beweging onder de knie krijgen en ze gaan pijlsnel vooruit. De deckplaat zorgt voor grip, zodat je ook tijdens het doen van trucjes goed blijft staan. Denk er wel aan dat je een helm, elleboog- en kniebeschermers gebruikt als je op een waveboard stapt. Zeker als je net begint of moeilijke trucs gaat oefenen, is het verstandig om de kans op blessures zo klein mogelijk te maken.