onderweg

Fietszitjes

Wat is er leuker dan samen met je kindje een fietstochtje te maken. Zon op jullie hoofd, haren in de wind. Maar samen fietsen met je kindje moet niet alleen heel erg leuk zijn, maar ook zo veilig moge ...

46 resultatensorteren op
aanbevolen

Fietszitjes

Zodra je kinderen rechtop kunnen zitten (ongeveer rond negen maanden), kun je ze in fietszitjes meenemen voor een ritje. Handig als je even boodschappen wilt doen of gezellig op een lentedag met zijn allen op pad wilt. Bij ons vind je heel veel verschillende zitjes, zowel voor voorop als achterop. Natuurlijk is veiligheid daarbij erg belangrijk, maar je let uiteraard ook op het comfort voor je kind, het design van de fietszitjes en het gebruiksgemak waarmee je het product en eventuele accessoires kunt bevestigen en bedienen. Het topmerk op het gebied van fietszitjes is Yepp. Ondanks dat het nog een relatief nieuw merk is (sinds 2009) zijn de designprijzen niet aan te slepen voor de producten die ze ontwikkelen. Elke leeftijdsfase krijgt zijn eigen type zitje en dat hebben wij voor je beschikbaar. Bekijk het assortiment hier op wehkamp.nl en vertrouw op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service!

Naast fietszitjes hebben we ook accessoires

Aan het uiterlijk herken je de Yepp Mini waarschijnlijk meteen. In dat fietszitje kan je kind tot ongeveer een leeftijd van drie jaar heerlijk voorop je fiets zitten. Hij is uiterst comfortabel, heel licht en waterdicht. De 5-puntsgordel inclusief schouderpads is extra veilig. Naast fietszitjes kun je ook voor windschermen, slaaprollen en bevestigingsaccessoires bij ons terecht. Daarmee houd je jouw kindje uit de wind, bied je een lekkere plek om een dutje te doen en zorg je voor een gemakkelijke en veilige bevestiging. Fietszitjes die achterop horen, zitten net iets anders in elkaar. Daar heb je wel een 5-puntsgordel met extra schouderbescherming bij, maar ook voetsteunen. Fiets ze!