onderweg

Fietszitjes

Wat is er leuker dan samen met je kindje een fietstochtje te maken. Zon op jullie hoofd, haren in de wind. Maar samen fietsen met je kindje moet niet alleen heel erg leuk zijn, maar ook zo veilig moge ...

58 resultatensorteren op
aanbevolen

Windschermen

Je fietst door weer en wind samen met je kindje. Je wilt natuurlijk je kindje een beetje beschermen tegen de weersomstandigheden. Een windscherm is hier de ideale oplossing voor. Deze beschermt je kindje én jou tegen de regen, wind en nare insecten. Voor bij de fietszitjes van o.a. Bobike en Yepp vind je hier de bijpassende windschermen. Geheel in stijl (en lekker warm) op de fiets.

Gebruiksgemak

Door het ruime venster van het windscherm kunnen je kindjes fijn kijken en vervelen ze zich niet tijdens het ritje. Geniet samen met je kindje van de dingen die je ziet, zo is het voor je kindje ook een stuk leuker. De windschermen zijn vaak gemakkelijk te installeren. Zoals het windscherm van Bobike schuif je gemakkelijk op de stuurpenadapter en je kunt vertrekken!

Bobike en Yepp

Bobike is één van de populairste merken van fietszitjes. Bij wehkamp vind je een ruim aanbod aan Bobike fietszitjes met bijbehorende windschermen. Naast Bobike is Yepp een bekend merk voor fietszitjes. Yepp staat bekend om de opvallende kleuren en de comfortabiliteit van de zitjes.